PREDEBEO: Odbili da ukrcaju mladića teškog 230 kilograma u avion! (VIDEO)

U saopštenju britanske kompanije stoji da je takvom putniku nemoguće pružiti svu potrebnu sigurnost tokom leta, jer se kreće pomoću invalidskih kolica, potrebna mu je konstantna medicinska pomoć i stalno snabdevanje kiseonikom

  • 2

Francuska porodica Šene je krajem oktobra bila blokirana u Čikagu, u SAD, jer je britanska avio-kompanija "Britiš Ervejz" odbila da u letelicu ukrca njihovog preteškog sina Kevina (22) i moraće da se vrate u domovinu brodom "Kvin Meri 2".

Kevin Šene, zbog hormonalnog poremećaja teži je čak 230 kilograma, zbog čega su ga roditelji pre godinu i po dana doveli na lečenje u poznatu čikašku kliniku "Majo". Iz Čikaga do Njujorka Kevin je u utorak zajedno s roditeljima putovao vozom 21 sat.

Od kraja oktobra porodica je boravila u hotelu u vazdušnoj luci u Čikagu, pokušavajući da smisli način kako će otputovati, pošto je "Britiš Ervejz" odbio da u svoj avion ukrca Kevina. On se kreće pomoću invalidskih kolica, potrebna mu je konstantna medicinska pomoć i stalno snabdevanje kiseonikom.

U saopštenju britanske kompanije stoji da je takvom putniku nemoguće pružiti svu potrebnu sigurnost tokom leta. U utorak su porodici Šene uslugu prevoza ponudili "Er Frans" i "Sviser", ali s obzirom na to da su na razne nepredviđene troškove ranije potrošili veću svotu novaca od predviđene, Rene Šene, mladićev otac, ponudu je bio prinuđen da odbije.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    13. novembar 2013 | 18:00

    Da, da svi oni imaju hormonske poremecaje... mozda izazvane tim sto unose 12.000 kalorija dnevno

  • 5rovic

    13. novembar 2013 | 22:05

    I ako su ga odbili,ne treba da pojede sve u avionu i pri tom polomi dva sedista i wc šolju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA