Tinejdžer zaklao majku i paralizovao oca!

Momak iz Alabame je iz za sada neutvrđenih razloga zaklao majku nožem, a potom izbo oca, koji će ostati paralizovan. Tinejdžer je uhapšen i biće mu suđeno za ubistvo i pokušaj ubistva kao odraslom

  • 3

Tinejdžer iz Amerike Trevis Montgomeri (16) zaklao je majku i teško povredio oca, koji će od zadobijenih povreda ostati paralizovan. Motivi brutalnog ubistva nisu poznati. Policija je uhapsila Montgomerija i njemu će se, uprkos godinama, suditi kao odraslom, odnosno punoletnom.

Monstruozno ubistvo desilo se u gradiću Helivil, u američkoj državi Alabama. Dečak je usmrtio majku u prikolici u kojoj su živeli. Izmasakrirao ju je sa nekoliko uboda nožem, a zatim je nasrnuo na oca.

Uprkos nekoliko uboda koje je zadobio, dečakov otac je preživeo, ali će ostati nepokretan.

- Dečakov otac je ležao u lokvi krvi. Vrištao je i zapomagao nekoliko sati dok nisu došli rođaci koji su mu pomogli. Sin ga je nožem ubo u vrat i leđa. Policajci su telo njegove majke pronašli u hodniku prikolice - naveli su iz policije.

Dečak je uhapšen i trenutno je u pritvoru. Prema pisanju američkih medija, Trevis je i ranije bio problematičan, a pre godinu dana je nakon svađe sa majkom pobegao od kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Osama

    13. novembar 2013 | 14:38

    Nek vaspitaju prvo svoju decu, pa onda druge narode.Izopacena nacija,izmesano sto rasa.

  • Tutor

    13. novembar 2013 | 14:56

    Obećana zemlja gde ljudi žive u prikolicama.

  • Dule

    13. novembar 2013 | 16:54

    Sad ce da ga guze u tvorza..nananana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA