JEZIVO: Odveo sina na grob supruge, pa ga ubio!

Čovek je sina Igora, koji je imao psihičke probleme, odveo na grob pokojne supruge, i tu ga ubio. Pokušao je posle toga da izvši samoubistvo, ali je samo okrznuo slepoočnicu

  • 4

Jovo Trifković je sina Igora (36) odveo na grob pokojne supruge i tu ga ubio, ispalivši u njega četiri hica. Nakon ubistva sina pokušao je i sebi da oduzme život.

Tragedija se dogodila jutros oko 8 časova na srpskom pravoslavnom groblju u Derventi, u Republici Srpskoj. Jovo je sina Igora, koji je imao psihičke probleme i dosta vremena je provodio u Zavodu za lečenje hroničnih duševnih bolesnika u Jakesu kod Modriče, odveo na grob pokojne supruge Jele, i tu ga ubio, ispalivši u njega četiri hica. Srna nezvanično saznaje da je Jovo Trifković zatim pokušao da izvrši samoubistvo, ali je samo okrznuo slepoočnicu.

Jovo, po zanimanju staklar, potom je o svemu obavestio policiju, koja ga je uhapsila, i sprovela u derventski Dom zdravlja, gde nisu konstatovali nikakve povrede.

Policija je, u prisustvu javnog tužioca, sprovela neophodne radnje na utvrđivanju činjeničnog stanja.

(Telegraf.rs / Srna / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA