Prete Raduloviću, MUP upoznat s tim!

- To pitanje je sad u nadležnosti drugih organa - rekao ministar privrede komentarišući navode da mu stižu otvorene pretnje od pojedinih direktora javnih preduzeća

  • 3

Zbog insistiranja da javna preduzeća predaju lične karte, ministru privrede Saši Raduloviću u poslednjih nekoliko dana stižu otvorene pretnje, saznaje Kurir.

Iako nije želeo da izričito potvrdi da je to istina, kao ni da kaže ko mu je pretio, ministar privrede nije ni negirao ova saznanja.

- To pitanje je sad u nadležnosti drugih organa - rekao je Radulović za "Kurir".

On je nedavno u svom autorskom tekstu napisao da su direktori i rukovodstva firmi "verovali će, ipak, dobiti novac kao pre, pa su otezali i izbegavali da dostave tražene podatke".

On je, takođe, tada rekao i da je "otpor ogroman i da polako prelazi u pretnje".

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    14. novembar 2013 | 18:08

    Proverite Petar Drapšin Mladenovac, gde se radnicima duguje 12 plata, penziono i zdravstveno više godina, gde direktori imaju po 2-3 hiljade evra plate koje im se redovno isplaćuju, plus nadoknada kao članovima nadzornih odbora u drugim preduzećima (30-50 hiljada po čoveku), masovna krađa mašina koje nove koštaju više stotina hiljada evra, gde direktori masovno kupuju po više stanova u naselju Stepa Stepanović, mito i korupciju da ne spominjem.

  • hercegov grad

    14. novembar 2013 | 16:52

    ajde majke ti,proveri javno preduzece "sklonista" neposredno pre ovih izbora kad su njim rukovodili clanovi SPO.Tada je u roku.mesec dana na rukovodeca mesta u tom preduzecu primljeno oko trideset clanova SPO-a.Garantujem da se posteno nije radilo,ali sada je to partija u sastavu SNS da ne bi do kraja propala,a porodica Dtaskpvic da jos malo drpa nije im bilo dosta!

  • Tutor

    14. novembar 2013 | 18:12

    Stečajni upravnik u 15 preduzeća u kojima je prihodovao više od 500 hiljada evra, a prijavio da nema nikakvu imovinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA