Vođa delija tvrdi da nije udario ženu koja ga je prijavila

Marko Vučković je negirao navode tužilaštva da je 2008. godine na Senjaku udario S. M., usled čega joj je pukla bubna opna

  • 11

Marko Vučković, jedan od vođa navijača Crvene zvezde, izjavio je danas u Prvom osnovnom sudu da nisu tačni navodi tužilaštva da je 2008. godine na Senjaku udario S. M., usled čega joj je pukla bubna opna.

U sudu su danas održana uvodna izlaganja u kojima su tužilaštvo i odbrana predložili svoje dokaze, a Vučković bi detaljnu odbranu trebalo da iznese 16. decembra, kada je zakazan početak ponovljenog suđenja.

Prvom presudom, koju je ukinuo Apelacioni sud, Vučković je bio osuđen na osam meseci zatvora.

Tužilaštvo je danas ostalo pri svim dokazima i predložilo da se većina ranije saslušanih svedoka ne poziva u sud, već da njihovi iskazi budu pročitani.

Sa tim se, međutim, nije složila odbrana. Vučkovićev advokat Saša Milovanović, osim svih ranije saslušanih svedoka, predložio je sudu i 40 novih.

- Reč je o ljudima koji su potpisali i policiji poslali peticiju da prinudno iseli S. M. i stavi je pod nadzor zbog uznemiravanja, maltretiranja, ali i lažnog prijavljivanja komšija - rekao je advokat.

Milovanović je predložio sudu da pribavi izvod iz kaznene evidencije kako bi se uverio da je ona već osuđivana zbog ovakvih krivičnih dela.

- U prilog tome o kakvoj je ženi reč predlažemo da pročitate pisma koja je slala Marku Vučkoviću, ali i da saslušate njenog sina - rekao je advokat, navodeći da je reč o lažnom prijavljivanju njegovog klijenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gde je pravda

    14. novembar 2013 | 14:04

    E udatio zenu kakav jadnik.sigurno je toliki mekusac da ne sme muskarca da udari jadnoooo

  • Ljubisa Petrovic

    14. novembar 2013 | 14:25

    Drzava nezna sta ce po pitanju Kosova, pustaju teroriste iz ovk..Sad malo skrecu paznju na vodje navijaca..

  • gogi

    14. novembar 2013 | 14:19

    Команданте твоја армија је иза тебе!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA