Kako iz Srbije otići na čuveni Harvard? (VIDEO)

Neprofitnu organizaciju Harvard klub Srbije oformili su pre 10 godina diplomci i studenti s Harvarda, čime se Srbija smestila na mapu istoimenih klubova u Argentini, Nemačkoj, Holandiji, Kini, Finskoj, Francuskoj, Australiji, ali i širom SAD

  • 6

Neprofitnu organizaciju Harvard klub Srbije oformili su pre 10 godina diplomci i studenti s Harvarda, čime se Srbija smestila na mapu istoimenih klubova u Argentini, Nemačkoj, Holandiji, Kini, Finskoj, Francuskoj, Australiji, ali i širom SAD-a.

Glavni cilj je bio da se među ovdašnjim studentima promovišu vrednosti uglednog američkog univerziteta, ali i ohrabre najuspešniji srpski studenti da nastave školovanje na Harvardu.

U okviru Međunarodne nedelje obrazovanja pokrenuta je inicijativa "Otkrijte Harvard". Do 22. novembra biće održane prezentacije između ostalog i studentima Fakulteta političkih nauka, Ekonomskog, Pravnog, Medicinskog i Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA).

Saznajemo da će prezentacija o upisu na osnovne studije na Univerzitetu Harvard biti održana 17. novembra u Međunarodnom akademskom centru u 16 časova, dok će na Medicinskom fakultetu predstavljanje biti organizovano 21. novembra u 12 časova. Na Ekonomskom fakultetu, 14. novembra u 16 časova biće organizovana prezentacija o Harvardskoj školi biznisa.

Prezentacijama mogu da prisustvuju i srednjoškolci koji žele da nastave školovanje na Harvardu, a među prezenterima su između ostalog i: Branka Anđelković, Bogdan Geciċ, Aleksandra Drecun, Multin Nikolić, Marko Obradović, Ivan Posavec, Dušan Rakitić i Predrag Stojičić.

Onima koji diplomiraju na Harvardu klub pruža jedinstvenu priliku da se dalje usavršavaju na prestižnom univerzitetu ili čak i rade na njemu.

U klub automatski ulaze diplomci i studenti Harvarda, kao i oni koje predloži neko od članova organizacije, a ispune sve neophodne uslove.

Proteklih godina članovi Harvard kluba Srbije organizovali su nekolliko prezentacija MBA programa, ali i predstavljanje povoljnih školarina, koje bi svakako mogle da zainteresuju brojne srpske školarce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    14. novembar 2013 | 19:32

    Vrlo jednostavno. Godina je u proseku 50.000€ sa uracunatom sobom, pa puta 4, plus ostali troskovi zivota. Znaci jedno 300.000 € i eto vas na Harvardu.

  • gradjanin

    14. novembar 2013 | 19:27

    nikako

  • Djole

    15. novembar 2013 | 01:28

    Sta vredi promocija, kada svi od ovih mladih studenata masta o diplomi Megatrenda, i zatim rad u nekom od ministarstava. Muskarci, po kumovskim vezama, devojke po oblinama i tim vezama... I cemu Harvard!? Cemu to kada prave vrednosti toga u Srbiji nema!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA