Putin jači od Čaka Norisa

- Znamo da se predsednik Rusije aktivno bavi raznim vrstama borilačkih veština i drugim sportovima - zato ruski tekvondoisti i zauzimaju tako visoke pozicije u svetu - izjavio je predsednik Svetske tekvondo organizacije koji je Putinu uručio crni pojas majstora tekvonda

  • 4

Ruski predsednik Vladimir Putin postao je počasni majstor tekvondoa sa crnim pojasom devetog dana, koji mu je u Seulu uručio predsednik Svetske tekvondo organizacije Ču Ćon Von.

- Ne mislim da sam zaslužio tako visok dan, ali hajde da računamo da je to naša zajednička proslava kojom se popularizuje ta odlučna borilačka veština. Potrudićemo se da damo pun doprinos razvoju ove borilačke veštine u Rusiji - prenose reči ruskog predsednika mediji u Moskvi.

Tekvondo je tradicionalna korejska borilačka veština, a počasnim pojasom 9. dana do sada su nagrađeni lideri SAD, Indonezije, Hondurasa, Španije, Hrvatske i Pakistana.

- Znamo da je predsednik Rusije poštovalac i da se aktivno bavi raznim vrstama borilačkih veština i drugim sportovima - zato ruski tekvondoisti i zauzimaju tako visoke pozicije u svetu - izjavio je predsednik Svetske tekvondo organizacije.

Putin je poznat kao veliki ljubitelj sporta i između ostalog ima zvanje majstora u džudou i sambou. Ruski predsednik boravio je tim povodom u jednodnevnoj zvaničnoj poseti Južnoj Koreji.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeka

    15. novembar 2013 | 07:50

    @русија Има ли неки текст о Путину да ти је промакао? Никако да признаш да си заљубљен у њега.

  • NL

    15. novembar 2013 | 01:11

    Bravo, cestitam Gos. Presedniku Putinu....

  • русија

    15. novembar 2013 | 02:31

    Живио Путин

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA