ZEMLJA SE OTVORILA: Rupa progutala dve kuće, bazen i čamac (FOTO) (VIDEO)

Rupa koja se otvorila na Floridi bila je duboka čak 12 metara, a prečnik joj je bio oko 25 metara. Na sreću, u ovoj nesreći niko nije poginuo

  • 2

Crne rupe nastavljaju da gutaju kuće na Floridi. Nakon slučaja kada je u toj američkoj državi rupa progutala 36-godišnjeg muškarca koji je spavao u svom domu, nova nesreća dogodila se u utorak kada je otvor u zemlji usisao dve kuće, bazen i čamac koji se nalazio u dvorištu.

Rupa je najpre bila duboka oko četiri metra, da bi se kroz nekoliko sati produbila na 12 metara. Prečnik rupe je narastao na čak 25 metara. Ipak, za razliku od prethodnog slučaja, ovoga puta niko nije poginuo.

- Pošto nismo bili u kući kada se nesreća dogodila, prva pomisao pri povratku bila nam je da nas je neko opljačkao - kaže Majkl Dupre. On kaže da je uzeo pušku i krenuo da traga za lopovima. Ipak, kada sam shvatio o čemu se radi, pozvao sam policiju i spasilačke službe.

Inače, slučajevi kada Zemlja "guta" objekte nisu neretki na Floridi zbog sastava zemljišta u toj američkoj državi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA