Na severu Kosova zaplenjeno 18 kamiona

Na zahtev Interpola i jedne banke iz Srbije zaplenjeno 18 kamiona za koje se tvrdi da su ukradeni

  • 0

Regionalni portparol kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je policija zaplenila 18 kamiona na severu Kosova, kako bi se ispitalo da li su ta vozila otuđena.

- Lokalna policija je asistirala istražiteljima Euleksa, koji su na zahtev Interpola i jedne banke iz Srbije izvršili pregled 18 kamiona u Žitkovcu kod Zvečana, od kojih je 15 kamiona u vlasnistštvu preduzeća "Eurokop" iz Raške, za koje postoji sumnja da nisu vraćeni jednoj banci u Srbiji nakon što lizing za njih nije plaćen - rekao je Hoti, i dodao da se sumnja da su preostala tri kamiona ukradena.

Svi ovi kamioni, koji su predmet mogućeg krivičnog dela, pod nadležnošću su policije i nalaze se na parkingu u Žitkovcu nadomak Zvečana, naveo je policijski portparol.

Pre nekoliko meseci kosovska carina je zaplenila kamione pomenute firme, ali su oni nakon dužeg zadržavanja na carinskom terminalu u južnom delu Mitrovice vraćeni vlasniku.

(Telegraf / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA