VATRENA LOPTA: Udarila motorom u kamion, pa se zapalila (VIDEO)

Žena na motoru sudarila se sa kamionom koji ju je vukao nekoliko metara dok se vozilo nije zapalilo zajedno sa njom. Srećom, prolaznici su uspeli da je spasu i ugase plamen

  • 0

Na zastrašujućem snimku koji se pojavio na internetu zabeležena je saobraćajna nesreća koja se dogodila kada je kamion presekao put i udario motor koji se samo nekoliko sekundi potom zapalio. Vatra je zahvatila ženu koja je vozila motor. Nesreća se dogodila u gradu Guangdong u Kini.

Na snimku se jasno vidi kako kamion prelazi preko motora i vuče ga nekoliko metara. U narednom momentu motor se pretvara u zapaljenu kuglu koja se kotrlja ulicom, a žena koja je upravljala vozilom pada sa njega i nastavlja da gori.

Povređena žena je uspela da se pomeri od zapaljenog vozila, nakon čega su je tri slučajna prolaznika spasla od plamena koji ju je gutao, dok je vozilo i dalje gorelo iza nje.

Na svu sreću, uprkos ozbiljnim povredama i opekotinama žena je preživela incident, a buktinja je ugašena aparatom za gašenje požara.

Pogledajte video-snimak: 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA