Produžen pritvor mladiću koji je pretio Dačiću

Na rešenje o produženju pritvora Stoimirovićev branilac uložio je žalbu Apelacionom sudu u Kragujevcu, tvrdeći da je nezakonito. Mobilni telefon koji je oduzet od okrivljenog nije onaj sa koga je ostvaren sporni telefonski kontakt, navodi se u žalbi

  • 6

Veće Osnovnog suda u Čačku produžilo je danas pritvor Ivanu Stoimiroviću, koji je upućivao pretnje premijeru Srbije Ivici Dačiću.

Stoimiroviću se produžava pritvor najduže do 8. decembra, a istim rešenjem se okrivljeni upućuje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Na ovo rešenje Stoimirovićev branilac uložio je žalbu Apelacionom sudu u Kragujevcu, tvrdeći da je nezakonito.

Mobilni telefon koji je oduzet od okrivljenog nije onaj sa koga je ostvaren sporni telefonski kontakt, navodi se u žalbi.

Inače, Ivan Stoimirović se tereti da je 8. oktobra telefonom upućivao pretnje Dačiću i njegovoj porodici. On je uhapšen u zajedničkoj akciji beogradske i čačanske policije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA