Tri meksička aviona pala u dva dana

Meksičke vlasti su saopštile da je u poslednjim avionskim nesrećama najmanje šest putnika izgubilo život, a dvoje se vodi kao nestalo

  • 2

Tri aviona koja su letela ka Meksiku ili iz te zemlje srušila su se u poslednja dva dana i najmanje šest putnika je izgubilo život, a dvoje se vodi kao nestalo, saopštile su meksičke vlasti.

Mali avion Cesna 150 registrovan u Meksiku srušio se juče popodne ubrzo po poletanju sa Međunarodnog aerodroma Mina u priobalnim gradu Tampiko u severoistočnoj državi Tamaulipas. Pilot i saputnik su poginuli u toj nesreći.

Avion Lerddžet 35 koji je sinoć poleteo s aerodroma u Međunarodnog aerodroma Fort Loderdejl na Floridi za meksiči grad Kozumel na poluostrvu Jukatan pao je u Atlantik sa četiri putnika, saopštio je američki zvaničnik.

Američka Obalska straža saopštila je da su pronašli olupinu na oko 3,2 kilometara severoistočno od aerodroma sa dva beživotna tela, dok se za još dvoje ljudi traga.

Pre dva dana, pilot i putnik su poginuli u padu malog aviona u priobalnoj meksičkoj državi Verakruz.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    20. novembar 2013 | 09:16

    Sta je sa tim avionima...

  • milos

    20. mart 2014 | 11:39

    Ja inace zivim u americi, I kako sad ja da se ne plasim da putujem nazad za srbiju?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA