HRIŠĆANSKI: Čovek bez lica u papinom zagrljaju (FOTO)

Papa je zagrlio čoveka čije ime nije objavljeno, kao ni razlog zbog kojeg mu lice izgleda unakaženo. Njihov susret zabeležen je tokom službe na Trgu Svetog Petra u Rimu

  • 6

Rimokatolički poglavar papa Franja još jednim delom pokazao je da je dostojan mesta na kojem se nalazi. Dve nedelje nakon što je svet obišla fotografija na kojoj se vidi kako je papa zagrlio i poljubio Italijana obolelog od neurofibromatoze, bolesti zbog koje mu je celo telo prekriveno tumorima, ponovio je sličnu stvar sa čovekom čije je lice unakaženo.

Čovek, čije ime nije objavljeno, kao ni razlog zbog kojeg mu lice izgleda tako, zagrlio je i poljubio nesrećnog muškarca. Njihov susret zabeležen je tokom službe na Trgu Svetog Petra u Rimu, a fotografije su su objaville svetske agencije.

Ranije ove godine, poglavar Rimokatoličke crkve napisao je u jednom tvitu da "papa mora da služi svim ljudima, a posebno siromašne, slabe i bolesne".

Ovim delom je to i pokazao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    20. novembar 2013 | 19:29

    Dragutine sram te bilo!

  • anita

    20. novembar 2013 | 19:12

    “papa mora da služi svim ljudima, a posebno siromašne, slabe i bolesne“. Tačno. Kao što je i bolesnom detetu roditelj potrebniji. I Pravoslavna i Katolička crkva moraju više da se okrenu svojim slabijim i nemoćnijim vernicima i da se trude da im olakšaju ovozemaljske muke. Svaka čast Papi na ovom, kao i na prethodnom gestu. Mene je uspeo da pomeri. Nekoga treba nahraniti, a nekoga zagrliti.

  • Idiot

    20. novembar 2013 | 21:12

    Debilcino!!!! Imaj malo poštovanja - za kom. iznad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA