ŽIVOT JE ČUDO: U Valjevo stigla još jedna mlada iz Albanije!

– Snajka nam je divna. Ovo je dokaz da nema nikakvih pravila. Naš Srđan je ljubav svog života pronašao u Albaniji. Želimo im puno sreće i nadam se da će im se sve želje ostvariti - kažu članovi mladoženjine familije

  • 69

U valjevski kraj stigla je još jedna mlada iz Albanije! Radnik "Podgorine fruht" Srđan Đurđević (36) iz sela Osečina oženio se Albankom Suadom Taipi (28) iz Skadra na Bojani, čije su već dve sestre udate u Srbiju!

Jedna je novi dom pronašla u Valjevu, a druga u Leskovcu.

Novopečenu mladu s radošću je dočekala mladoženjina familija, koja je već duže vreme čekala njegovu ženidbu.

Snajka nam je divna! Život je čudo i dokaz da nema nikakvih pravila. Naš Srđan je ljubav svog života pronašao u Albaniji. Želimo im puno sreće i nadam se da će im se sve želje ostvariti, prvenstveno one koje se tiču proširenja porodice - kažu članovi mladoženjine familije.

Suada je sedma Albanka koja se udala u valjevski kraj. Glavni prvodadžija je i ovog puta bio veterinarski tehničar Vojislav Palija iz Osečine, koji je uz pomoć svojih prijatelja iz Crne Gore došao do Albanki koje su spremne da se udaju u Srbiju.

- Sad smo već uigrani, jer smo do sada, u više slučajeva, uspešno spajali mladiće iz Srbije i devojke iz Albanije. Mlade Albanke su se pokazale u dobrom svetlu. Brzo su prihvatile novi način života i naše običaje, naučile su da se solidno služe srpskim jezikom, vredne su i čestite, a već stižu i prve bebe - kaže Palija, kome se za pomoć obraćaju neženje iz svih krajeva Srbije.

Zbog velikog interesovanja momaka za ženidbu s devojkama iz Albanije, Vojislav Palija je započeo pregovore sa čelnicima Opštine Osečina oko otvaranja kancelarije za međunarodna bračna posredovanja, kako bi veliki broj neženja pronašao svoju lepšu polovinu i da bi se stalo na put beloj kugi.

Pored Albanki, u valjevskom kraju je ljubav pronašlo 13 Ruskinja, šest državljanki Ukrajine i jedna Moldavka.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • savetnik

    21. novembar 2013 | 12:15

    @Marrina Sto ti p*ckom ne zadrzis teritoruju, nego bezite sa sela u grad, sa kim momci na selu da se zene, sa kozama?! Osim sto bezite sa sela, necete ni da radjate, a abortusi na sve strane... Albankama ne trebaju "Mont" jakna i "Chico" kolica da bi radjale, srpske zene su te koje treba da spasu Srbiju, a ne momci da ginu u ratovima!

  • zoran

    21. novembar 2013 | 12:19

    Pa Srpkinje bi samo da idu po splavovima,nece da zive van grada,idoli su im sa Pink produkcije

  • Jon

    21. novembar 2013 | 11:50

    Da a da tebe Marinela pitaju bili se udala na selo rekla bi ja ja na selo nikad izvinite ja cekam princa u belom golfu 6 sa drzavnim poslom i platom minimum 2000 evra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA