ŠOK: Majkama vratili bebe posle 3 meseca pošto su ih zamenili u porodilištu! (VIDEO)

Posle zabune u porodilištu, dve ruske majke po imenu Ljudmila otišle kući s pogrešnim ćerkama, a posle 102 dana se srele i razmenile bebe. Vreme rođenja u ruskoj bolnici razlikuje se za jedan minut

  • 3

Posle zabune u porodilištu, dve ruske majke po imenu Ljudmila otišle kući s pogrešnim ćerkama, a posle 102 dana su se srele i razmenile bebe! Obe devojčice rođene su carskim rezom, a vreme rođenja u ruskoj bolnici razlikuje se za jedan minut. Majčinski instinkt i DNK test potvrdili su sumnje i tako je priča dobila srećan epilog.

Majke su ovo iskustvo opisale kao vrlo traumatično, budući da su tri meseca dojile devojčice i zbližile se s njima, a da to nisu bile njihove ćerke.

U nameri da okončaju agoniju posle 102 dana, majke su odlučile da provedu neko vreme zajedno u bolničkoj sobi sa svojim devojčicama, kako bi jedna drugu upoznale s navikama rođenih ćerki.

Bebe su pod stalnom kontrolom psihologa i ostalih stručnjaka. Osim što su povezane bebama, ove dve žene su se međusobno zbližile i žele da održe kontakt i po izlasku iz bolnice.

Odmah posle porođaja Ljudmila Dubaeva i Ljudmila Trofimova posumnjale su da su im zemenili ćerke, ali su im u bolnici rekli da je takva greška nemoguća. One su sve vreme bile u kontaktu i po izlasku iz porodilišta, a kako su bebe rasle, postajale su sve uverenije da to nisu njihova deca.

Dubaeva je uradila DNK test koji je i potvrdio sumnje da njen suprug nije otac devojčice, što je poremetilo stabilnost njihovog braka. Bez obzira na rezultate testa, u porodilištu prvobitno nisu hteli da priznaju grešku, sve dok policija nije reagovala.

Posle policijske istrage koja je potvrdila sumnje ovih majki, bolnica je otpustila šefa porodilišta i još jednog zaposlenog zbog neodgovornosti. Žene su ovaj događaj obrazložile činjenicama da se isto zovu i da su im se devojčice rodile u isto vreme i na isti način.

(Telegraf.rs / izvor: 1TV.ru)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA