Đukanović poslanika nazvao bitangom! (VIDEO)

Uvredi je prethodila polemika premijera i poslanika Pozitivne Crne Gore, koji su od Đukanovića tražili da odgovori na pitanja o "milionskim kreditima koje su uzimale Đukanovićeve firme" u vreme dok on nije bio na čelu vlade

  • 7

Verbalni incident tokom kojeg je premijer Milo Đukanovića poslanika opozicione Pozitivne Crne Gore Dritana Abazovića nazvao "bitangom" obeležio je premijerski sat u Parlamentu Crne Gore

Uvredi je prethodila polemika premijera i poslanika Pozitivne Crne Gore koji su od Đukanovića tražili da odgovori na pitanja o "milionskim kreditima koje su uzimale Đukanovićeve firme" u vreme dok on nije bio na čelu vlade. Poslanici Pozitivne su priču o višemilionskim kreditima Đukanovića postavili u kontekstu priče o vladavini prava i "određenom broju lica" koja su, po oceni Pozitivne Crne Gore, van zakona.

Premijer je negirao da su njegove firme svojevremeno uzimale kredite i naveo je da je pozajmljivao novac kao građanin. On je rekao da izjave predstavnika Pozitivne Crne Gore ukazuju na nervozu zbog rezultata na nedavnim lokalnim izborima u tri opštine na kojima je rezultatski dominirao Đukanovićev DPS.

Đukanović je Pozitivnu Crnu Goru nazvao strankom koja je "formirana da bi branila interese medijske mafije", a misli se na grupu medija čiji je osnivač univerzitetski profesor Miodrag Perović (dnevni list "Vijesti", Televizija "Monitor").

Na Đukanovićeve reči reagovao je poslanik Pozitivne Dritan Abazović, koji mu je poručio da je to "prvi i poslednji put da neko kaže, da bilo koji poslanik Pozitivne brani interese mafije".

"Sram te bilo, bitango!", odgovorio je Đukanović Abazoviću.

Posle kraće prepirke poslanici Pozitivne su napustili skupštinsku salu, a Đukanović se izvinio javnosti zbog svoje reakcije.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA