"MOSTARSKE KURVE": Sramotna fejsbuk strana sa slikama seksi srednjoškolki

Dva profila pod istim nazivom bili su ispunjeni fotografijama srednjoškolki iz Mostara, sa njihovim imenima i vulgarnim komentarima

  • 10

Mostarci su zgroženi nakon što su se na Fejsbuku pojavila dva profila na kojima su postavljanje slike gradskih devojaka sa vulgarnim komentarima.

Dva profila pod nazivom "Mostarske kurve" bili su ispunjeni fotografijama srednjoškolki iz Mostara, sa njihovim imenima i komentarima o njima.

Prvi profil kreiran je 17. oktobra, i do sada je prikupio više od 370 lajkova i brojnih komentara, među kojima su i oni pogrdni, s tim da ima i onih koji osuđuju ovu zloupotrebu.

 

Drugi profil napravljen je juče, a interesantno je da se na oba profila objavljuju fotografije i imena skoro istih devojaka iz Mostara.

- U MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona do juče nismo dobili nikakvu prijavu niti pritužbu na ove Fejsbuk profile i njihove sadržaje - potvrdio je Srećko Bošnjak, portparol MUP-a HNK, kazavši da ne mora da znači da prijava neće biti naknadno.

Pripadnici Odeljenja za sajber kriminal Federalne uprave policije primili su početkom prošle godine dojavu o postojanju strance "Sarajevski Glamour", gde su postavljane fotografije devojčica, učenica srednjih škola iz BIH, u eksplicitnim pozama, često samo u donjem rublju i intimnim kontaktima s devojčicama ili dečacima uz brojne komentare.

Jedan od građana Sarajeva prosledio je policiji internet adresu sporne stranice, a stranica je, ubrzo nakon prijave, ugašena.

(Telegraf.rs / Izvor: Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iPhone

    22. novembar 2013 | 12:30

    Garantujem da je minimum 40% ljudi koji su ovo procitali otisli na fb da provere

  • zba zbu

    22. novembar 2013 | 13:27

    svi mi volimo da vidimo, a one da se slikaju. ko zna neku slicnu stranicu? xD

  • Smeksi

    24. novembar 2013 | 07:00

    Zvornicke macke :) !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA