Gej bend koji promoviše porodične vrednosti (VIDEO)

Referendum koji će odrediti definiciju braka u Hrvatskoj biće održan 1. decembra, kampanja je sve žešća, a strana koja zastupa klasičnu porodicu koristi video grupe čiji su neki od članova homoseksualci

  • 2

Kampanju za porodicu roditelja suprotnog pola pred referendum u Hrvatskoj promoviše bend u kojem su homoseksualci.

Referendum koji će odrediti definiciju braka u Hrvatskoj biće održan 1. decembra, kampanja je sve žešća, a strana koja zastupa klasičnu porodicu koristi video grupe čiji su neki od članova homoseksualci.

Britnski bend "The XX" uvršten je tako u niz spotova koji brane porodične vrednosti, a da verovatno niko od onih koji ga koriste nije uzeo u obzir da je članica grupe Medli Kroft lezbijka, a drugi od tročlanog benda Sim Oliver Sim homoseksualac.

Premda prava grupe nisu zaštićena, pa muziku može da koristi svako u neprofitnom sektoru, pitanje je da li bi se složili sa time da budu himna upravo onih koji bi da ih obesprave.

Da Hrvatskoj organizaciji za zaštitu porodice krađa nije strana, vidi se i iz toga da su delove svog spota pokrali sa više strana. "Udruga u ime obitelji" tako je svoj logo uzela od jevrejske zajednice iz Los Anđelesa, dok su fotografiju devojčice koja leži unutar kredom nacrtanog lika žene na ulici ukrali od iranske umetnice.

U trenutku kada je ovaj tekst napisan, izgleda da se neko dosetio da muziku ukloni iz videa, pozivajući se na autorska prava, što verovatno i nije pravi razlog s obzirom na već pomenuto u tekstu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    22. novembar 2013 | 14:47

    Znamo svi kako ce to da se zavrsi... kako EU kaze....srecno ujkice...

  • Tutor

    22. novembar 2013 | 19:57

    Kradu kad svoje nemaju, evo skoro tisućljeće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA