Ovo je jedan od najgorih razvoda u Velikoj Britaniji! (FOTO)

Nakon završenog suđenja koje je trajalo preko šest godina, sudija je izjavio da je trebalo vremena da bi se utvrdila istina, jer suprug Skot Jang mnogo laže, a supruga Mišel Jang svuda vidi zaveru

  • 3

Jedna od najdužih i najogorčenijih brakorazvodnih parnica u Velikoj Britaniji, koja je nedeljama punila naslovnice domaće štampe, okončana je danas tako što je sudija jednog od supružnika opisao kao "notornog lažova", a drugog, kao "teoretičara zavere".

- Ovaj slučaj je izuzetan čak i po merilima najtežih bračnih lomova - izjavio je sudija Filip Mur, naloživši multimilioneru Skotu Jangu (51) da polovinu svoje imovine, vredne 65 miliona dolara, prepusti bivšoj supruzi Mišel Jang (49), uz rok od 28 dana za isplatu novca.

Tokom suđenja koje je trajalo više od šest godina, Jang je pokušao da sebe predstavi kao "osiromašenog i bankrotiranog" biznismena, dok ga je njegova dojučerašnja supruga optuživala da je celu priču izmislio kako ne bi morao da joj da ono što joj pripada, tvrdeći da se njegovo bogatsvo meri u milijardama.

Jangovi su bili 17 godina u braku i imaju dve ćerke.

Sudija je naveo da nije bilo moguće utvrditi celu istinu o Jangovoj finansijskoj situaciji zbog "neverovatnog broja laži koje je izneo", dok je za njegovu suprugu Mišel rekao "da svuda vidi zavere". Nakon odluke sudije, besna Mišel Jang opisala je presudu kao "sramotnu".

- I dalje stojim iza svojih reči. On poseduje milijarde - kazala je ogorčena žena novinarima okupljenim ispred suda.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nm

    22. novembar 2013 | 23:57

    Koliko su tu para uzeli advokati za 6 god.

  • Gagi

    23. novembar 2013 | 10:29

    Cccc... malo joj 32,5 miliona.

  • ap0calypto

    23. novembar 2013 | 11:56

    pa jel si bila u braku zbog para ilicega? si mu decu pravila zbog alimentacije? sta hoces? si se razvela? sad bi jos milijarde da uzmes, pa nisu bila u zatvoru zatvorena greskom, pa da ti isplacuju za svaki dan proveden ostety

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA