ZBOG KRAĐE VENTILA: Ekološki akcident u fabrici Viskoza u Loznici, curenje zaustavljeno!

Curenje je nakon nekoliko sati zaustavljeno, a nadležne službe za vanredne situacije iz Loznice su na terenu i sastavljaju izveštaj nakon čega će naložiti neophodne mere

  • 20

U fabrici "Viskoza" u Loznici iz postrojenja Celuloza iscurelo je oko 330 metara kubnih lužine, koja se delimično izlila u kanalizaciju, a delimicno u krug fabrike.

Do istakanja materije koja je ugrozila životnu sredinu došlo je zbog krađe sigurnosnog ventila. Curenje je nakon nekoliko sati zaustavljeno, a  nadležne službe za vanredne situacije iz Loznice su na terenu i sastavljaju izveštaj nakon čega će naložiti neophodne mere.

Akcijom vatrogasaca na terenu rukovodi načelnik jedinice iz Šapca, a na mesto akcidenta došli su i inspektori za zaštitu životne sredine i predstavnici lokalne samouprave.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amerikanac

    23. novembar 2013 | 17:32

    Akcident!!!! Lepo , nema sta. Nema srpske reči za ovu vest pretpostavljam.

  • Loznicanka

    23. novembar 2013 | 18:42

    Za nas obicne loznicane ovo nije iznenadjenje.....ne znam zasto objavljuju...Nit kradja nit ovakvi nemili dogadjaji nisu nikome u Viskozinom krugu zabranjeni. Nikada nisu ni bili. Radim od ujutru do kasno uvece da bih ispunila dazbine drzavi, imam parkiranog juga koga ne mogu da vozim a osobe koje se krecu u Viskozinom krugu i stigle su do ventila voze po cetiri auta zahvaljujuci igranja zmurke....Pozdrav svima koji ovo citaju, jos nisam izasla vani, valjda prezivimo pa cemo opet pricati...

  • ...

    23. novembar 2013 | 17:35

    Akcident? :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA