Tukao rodbinu i lomio im prozore jer mu nisu došli na slavu, policajca ujeo za ruku!

Domaćin slave Adam T, u pola tri ujutru najpre je Stošićima gađao prozor staklenim flašama i mačem, zatim ušao sa prijateljima u kuću, lomio, pretio i tukao ujaka. Jednog od policajaca koji su došli na poziv ujeo je za ruku. Svi su završili u Urgentnom centru, a Adam T. u pritvoru

  • 14

To što porodica Stošić iz Malog Mokrog Luga nije otišla na slavu Svetog Arhangela Mihaila kod rođaka, skupo ih je koštalo.

Domaćin slave Adam T, u pola tri ujutru najpre je Stošićima gađao prozor staklenim flašama i mačem, zatim ušao sa prijateljima u kuću, lomio, pretio i tukao ujaka. Jednog od policajaca koji su došli na poziv ujeo je za ruku.

Adam je završio u pritvoru, a svi ostali u Urgentnom centru.

- Nismo otišli na slavu jer smo se pre dva meseca malo posvađali oko psa. Oko pola tri, čuli smo lomljavu stakla. Suprug i ja odmah smo sišli da vidimo šta se dešava. Prozor od dnevne sobe je bio polomljen, srča je bila svuda, razbijen je i televizor - rekla je za "Blic" Milena Stošić, medicinska sestra, koja sa suprugom Ivanom živi u kući, na 30 metara od domaćina gde su bili pozvani na slavu.

- Deca su vrištala. Sin (10) je izgubio dah, počeo da drhti i povraća, ćerka (12) je dobila vrtoglavicu. Kasnije smo ih odveli u Institut za majku i dete. I dalje ne mogu da se smire, prestravljeni su jer misle da će im neko ubiti oca - priča ona. Nakon gađanja flašama, drama se ubrzo preselila i u samu kuću.

- Adam je upao u kuću sa još nekoliko drugara koji su bili kod njega na slavi. Nasrnuo je na mog supruga i devera, a svekra Savu, koji mu je ujak i koji je pokušao da ga smiri, udario je dva-tri puta pesnicom u glavu, iako zna da je nedavno bio na operaciji, pa ima plastičnu pločicu umesto jednog dela čela. Ubrzo su stigla dvojica policajaca, pokušali su da ga smire, jednog od njih je ugrizao za ruku. Policajci su zvali pojačanje. Jedva su ga savladali i njih šestorica su ga jedva izneli iz kuće - priča Milena.

U čitavom "haosu" povređen je, kako kažu, još jedan momak koji je bio gost kod Adama na slavi. I on je završio u Urgentnom centru. Zatim su i Adama odveli u Urgentni centar jer je bio povređen.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic / Marija Nikolić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    23. novembar 2013 | 22:10

    Citam ovaj Telegraf mesecima i uvek primetim ovu "Zoricu" koja na svaku vest ima neki komentar...pametuje tu nesto,donosi zakljucke,proserava se i kaki samo...koliko bolesnih i ludih srecem svakog dana

  • Lana

    23. novembar 2013 | 20:29

    Adame,idiote !Takve kao ti treba u Kinu pa metak u čelo!

  • zika

    23. novembar 2013 | 23:24

    #srbija #slava #rakija #domacin #srbenda #ponos: sve moj do mojega.. Ma reci cu vam ja, Mi smo dno dna, talog..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA