SKANDALOZNO: Hrvati izdali priručnik kako postati gej! (FOTO) (18+)

- Za razliku od većine hetero ljudi, mi nismo ograničeni idejom da seks znači da netko mora biti po*eban. Često smo prezauzeti pušenjem, maženjem, lizanjem, prstovanjem i svime ostalim - ističe se u priručniku

  • 34

Hrvatski portal "Zdravstveni odgoj" objavio je priručnik za gej populaciju "Stražnja strana" u kojem je do detalja objašnjeno sve ono što je vezano za seksualni odnos homoseksualne populacije, kao i detalje vezane za oboljenja, održavanje rektuma, a koji će sigurno izazvati dosta komentara zbog svog sadržaja. I sve to uprkos tome što su na današnjem referendumu rekli "ne" gej brakovima.

Naime, pisci ovog priručnika su prostim jezikom i vulgarnim terminima pokušali da približe sve ono što je vezano za tok seksualnog odnosa dva muškarca, izgled zadnjiice, kao i probleme koje mogu nastati nakon seksualnog odnosa.

Priručnik je podeljen u sedam delova: Pametno dupe, Igrice sa guzom, Guza na delu, Opasnosti koje vrebaju, Kada se prostata pobuni, Obratite pažnju na svoju pozadinu i Pozadina.

U prvom delu je pojašnjeno od čega se sastoji rektum, kako reaguje u različitim situacijama i do detalja je objašđnjen njegov spoljašnji i unutrašnji izgled.

U drugom delu  su objašnjeni svi detalji vezani za seksualni odnos dva muškarca i date su instrukcije kako se može više uživati u ovakvom odnosu.

- Tvoja guzica nije namenjena samo sedenju i sranju. Naprotiv,  puna je osetljivih živčanih završetaka koji ti mogu pružiti užitak. Seks koji uključuje guzicu je nekim ljudima još uvek tabu tema. No, jesi se ikada zapitao što oni propuštaju?! Evo primera nekih užitaka povezanih s dupetom. No zapamti – ništa od toga nije obavezno! Ti sam biraš ono što osećaš  da ti odgovara - piše u ovom delu priručnika.

 

Treći deo je posvećen samom seksualnom odnosu dva muškarca sa svim detaljima i problemima koji mogu nastati zbog ovakvog odnosa.

- Za razliku od većine hetero ljudi, mi nismo ograničeni idejom da seks znači da netko mora biti po*eban. Često smo prezauzeti pušenjem, maženjem, lizanjem, prstovanjem i svime ostalim - ističe se u priručniku.

Četvrti deo priručnika sadrži sve opasnosti koje nosi homoseksualni odnos, brojne primere bolesti, kao i uputstva kako se zaštititi od njih.

- Bez obzira koji od vas je zaražen, ako ijedan od partnera ima neku bolest, veća je mogućnost za prijenos virusa HIV-a, pogotovo tokom nesigurnog analnog ili oralnog seksa. Polno prenosive bolesti mogu izazvati ranice i upale, koje olakšavaju ulazak virusa HIV-a kroz kožu. A ako već jesi HIV pozitivan, druga spolno prenosiva bolest ti može povećati broj kopija virusa, što znači više virusa u krvi i spermi, što povećava šanse za prijenos virusa - stoji u priručniku.

U delu "Kada se prostata pobuni" je objašnjeno koje komplikacije može da dovede seksuanlni odnos sa muškarce kod ovog dela organizma, kao i kako se najbolje lečiti.

- Oko polovina muškaraca imaju neki problem sa prostatom barem jednom u svom životu, pogotovo nakon što uđu u srednje godine - upozorava se u ovom biltenu.

Šesto deo je posvećen ishrani i održavanju rektuma. Tu je i spisak namirnica koje je preporučljivo konzumirati kako ne bi imali nikakve probleme nakon jela.

U poslednjem delu priručnika "Stražnja strana" predstavljene su zanimljivosti vezane za mušku pozadinu, reakcije rektuma na razne stvari, kao što su droga, alkohol, štetna hrana, koje su najbolje vežbe za zategnutu zadnjicu kao i koji lekovi se mogu uzeti analnim putem.

Ukoliko želite da pogledate kompletan priručnik " Stražnja strana  - Sve što ćeš ikada trebati znati o svojoj i njegovoj guzici" pogledajte ovde!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladja

    1. decembar 2013 | 22:18

    Kajem se sto sam procitala ovo! Kud otvorih?

  • Marrina

    1. decembar 2013 | 22:17

    Koga bre ovo uopste zanima???Mislim na prirucnik..i posle nek mi neko kaze da oni nisu bolesni...

  • NL

    1. decembar 2013 | 22:42

    Posaljite ovaj prirucnik u Vatikan, pa redom u sve Katolicke crkve u celom svetu, njima je to najverovatnije , najpotrebnije....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA