Leks specijalis za Donalda Trampa?

Ukoliko Donald Tramp zaista odluči da izgradi hotel u Beogradu, hotelijeri Srbije smatraju da bi vlada trebalo da osnuje štab za doček i donese "leks specijalis" kako bi mu omogućili povlašćene uslove investiranja

  • 2

Srpski hotelijeri traže da velikom investitoru budu ponuđeni posebni uslovi jer bi to pokrenulo i srpski turizam.

Ukoliko Donald Tramp zaista odluči da izgradi hotel u Beogradu, hotelijeri Srbije smatraju da bi vlada trebalo da osnuje štab za doček i donese "leks specijalis" kako bi mu omogućili povlašćene uslove investiranja.

Direktor Udruženja hotelijera (HORES) dr Georgi Genov smatra da bi dolazak Donalda Trampa bio snažna pokretačka snaga za kompletan turizam Srbije, koji bi nam se višestruko isplatio.

- Tramp je globalni brend koji donosi luksuz, džet-set, svetsku prepoznatljivost i treba da učinimo sve da odluči da investira u Srbiju. Beograd nema superior hotel sa pet zvezdica, već samo klasične sa pet zvezdica druge grupe. Tramp bi doneo prvu ligu i zaslužuje da bira lokaciju bukvalno koju god želi - kaže Genov.

(Telegraf.rs/ Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI SPIJUN

    25. novembar 2013 | 14:52

    Jedva cekam da pocne da tuzi sve redom ..ako mislite njega da izvacarite pa da narod placa posle vase otimacine tu ste se prevarili.Tramp kad ulozi oce 10 puta vise nazad razmislite i znajte on je djavo koji samo veruje u dolar .videcete

  • Mile protiv tranzicije

    25. novembar 2013 | 18:22

    Teraj to govedo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA