Brutalno ubio ženu, osuđen na 15 godina!

Viši sud u Beogradu osudio je Vladana Jovanovića (21) na 15 godina zatvora zbog sumnje da je 14. januara ove godine, za srpsku Novu godinu, u kući u Resniku ubio svoju nevenčanu suprugu Marinu Zlatkovic (24)

  • 2

Viši sud u Beoradu osudio je Vladana Jovanovića (21) na 15 godina zatvora zbog sumnje da je 14. januara ove godine, za srpsku Novu godinu, u kući u Resniku ubio svoju nevenčanu suprugu Marinu Zlatković (24).

- Utvrđeno je da je te noći došao kući posle slavlja, uzeo kuhinjski nož i legao pored Marine koja je spavala. Kada se probudila, ubo ju je šest puta, a onda počeo i da je davi - naveo je sudija u obrazloženju presude.

Marina je, kako je utvrđeno, umrla posto joj je polomljena podjezična kost.

- Kada je shvatio šta je uradio, Jovanović je pokušao da prikrije zločin, pa je očistio tragove - naveo je sudija. Navodno, Jovanović je brutalno ubio suprugu, jer je sumnjao da ga vara.

On je posle hapšenja priznao zločin, a danas je tokom presude neprekidno plakao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milić

    26. novembar 2013 | 20:46

    Ala ste ga osudili,svaka vam čast!!!Dal ste mogli manje?!!Sramota,da veća bíti ne može.Uz dobro vladanje,kreten će izaći za par godina.Da je neko vaš u pitanju,dal bi bila takva kazna,ili doživotna??!Ko nama sudi.,.

  • Maka

    26. novembar 2013 | 20:30

    Nije dovoljno, za ovakav zločin najmanje 35-40 godina, a realno doživotna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA