Besplatno skijanje na otvaranju nove skijaške sezone na Staroj planini

Prema rečima direktora hotela "Falkenštajner" Nikole Markovića, posetioce očekuju odlični uslovi kako na stazi, tako i u hotelu, a neće izostati ni tradicionalna staroplaninska trpeza

  • 0

Nova skijaška sezona na Staroj planini biće svečano otvorena 12. decembra, a svi posetioci će moći da dobiju besplatne trodnevne ski pasove, 50 posto popusta na iznajmljivanje skijaške opreme i mnoge druge pogodnosti.

Prema rečima direktora hotela "Falkenštajner" Nikole Markovića, posetioce očekuju odlični uslovi kako na stazi, tako i u hotelu, a neće izostati ni tradicionalna staroplaninska trpeza.

- Falkensteiner Hotel Stara Planina će i ove sezone biti mesto okupljanja ljubitelja skijanja, ali i onih koji žele da uživaju i da se odmore daleko od gradske buke. Uz staze koje se nalaze u neposrednoj blizini hotela smeštena je i prva gondola u Srbiji, a osim u zimskim sportovima, posetioci će imati priliku da uživaju i u SPA i fitnes centru u okviru hotela - rekao je Marković.

Osim utabanih staza, od 12. do 15. decembra sve posetioce očekuju posebni popusti na školu skijanja i motorne sanke, dok su iste usluge za mališane uzrasta do deset godina besplatne.

Na "krov Srbije" stigao je i prvi sneg, a tokom narednih dana očekuju se nove padavine. Prema rečima direktora hotela, trenutna visina snega je 15cm, a uvereni su da će do 12. decembra uslovi za zimske sportove biti idealni. Marković podseća da je u slučaju nedostatka snega na Staroj planini, spreman i sistem za veštačko osnežavanje.

(G. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA