Ovo je optuženi za silovanja na Mostarskoj petlji!

Zbog opasnosti da bi boraveći na slobodi mogao da utiče na svedoke, ili ponovi krivično delo, ali i zbog toga što mu preti kazna od preko 10 godina zatvora, Dejanu G. određen je pritvor od 30 dana

  • 16

Dejan G. (33), pripadnik vojne policije, koji se sumnjiči da je u prethodne tri godine silovao devet zena i izvršio obljubu nad dve maloletnice, na saslušanju kod dežurnog tužioca, kao i u policiji branio se ćutanjem.

Kako Telegraf saznaje, on se požalio na loše psihičko stanje i zatražio da bude upućen u bolnicu. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, međutim, odredio mu je pritvor do 30 dana zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke, ili ponovi krivično delo, ali i zbog toga što mu preti kazna od preko 10 godina zatvora.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Dejan G., koji je inače oženjen i koji je otac dvoje maloletne dece, žrtve je uglavnom sačekivao kod Mostarske petlje.

Čekao je da izađu iz gradskog autobusa, a onda ih pratio sve dok ne bi dosle do mračnog dela na petlji. Tada je, uz pretnju nožem, napadao žene, s leđa. Izvor Telegrafa iz istrage kaže da je kod nekoliko žrtava, koje nisu uspele da se odbrane, pronađen DNK ovog policajca. Jedna od njih, kako navodi, uspela je da ga prepozna.

Dejana G. pripadnici policije danima su vrebali oko mesta na kom je napadao žene, sve dok u sredu uveče nije upao u njihovu zasedu. Kada je shvatio da uhvaćen, kako izvor iz istrage navodi, vojni policajac je plakao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    28. novembar 2013 | 19:20

    Za takvo gnusno delo ma kakvi 10 godina, treba da dobije duplo. Ni u ludilu pustiti takvog idiota na slobodi.

  • deki

    28. novembar 2013 | 21:11

    A Vojna Policija?! Kuci zena i deca?! Otisao narod u ....... Ali to i jeste cilj,unistiti sve moralne vrednosti i nacela,veru i patriotizam,pa ce nas pustiti da robujemo u EU!!!

  • Vladan

    28. novembar 2013 | 22:33

    Kastracija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA