Miša Blam: Presuda Maji i Bojaniću nije normalna!

- Sramotno je da se neko ponaša na taj način. Sve je to samo primitivno ludilo - kaže poznati džez muzičar

  • 12

Slavni džez muzičar Mihajlo Miša Blam istakao je danas da presuda Višeg suda u Beogradu kojom su Maja Nikolić i Miloš Bojanić oslobođeni optužbe da su vređali Jevreje ne može da se svrsta u normalnu presudu.

- Šta da vam kažem? Postoje neka pravila koja ne mogu da se prekrše. To što ih je Viši sud oslobodio optužbe ne može da se svrsta u normalnu presudu. Očigledno pravila postoje da bi ih neko kršio - kaže Miša Blam.

On je dodao da nije pristalica nesankcionisanja ozbiljnih stvari.

- Između ostalog, ne znam ko je njima bio pradeda, moj je, primera radi, bio solunski borac. Sramotno je da se neko ponaša na taj način. Sve je to samo primitivno ludilo - dodao je Blam.

Pevači Maja Nikolić i Miloš Bojanić oslobođeni su danas u Višem sudu u Beogradu optužbi da su tokom učešća u rijalitiju "Dvor" vređali Jevreje. Iako su tvrdnju da ne vole Jevreje izgovorili u direktnom prenosu, što je osudila kompletna srpska javnost i sama Jevrejska zajednica u Srbiji, sud je odlučio da nisu krivi, jer "nisu mislili na sve Jevreje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • savetnik

    29. novembar 2013 | 17:50

    Maja Nikolic je bolesnica, ali u konkretnom slucaju je iznela javno svoj stav i nije uvredila nikoga, a rekla je da ne voli jevreje koji su bombardovali Srbiju, Bojanic se slozio sa tim. To sto su jevreji razmazeni i niko ne sme nista protiv njih da kaze, odmah dignu hajku, njihova je frustracija..

  • Boki021

    29. novembar 2013 | 17:36

    Oni nisu rekli da mrze jevreje nego da ne vole a to nije isto! Kao kad neko ne voli npr pihtije ne znaci i da ih mrzi! Svi ljudi na svetu nesta ne vole i ne treba ih zbog toga osudjivati!

  • BC

    29. novembar 2013 | 17:34

    A da su rekli da ne vole Amerikance onda bi ih svi podrzali?! Ja na onom snimku nisam vidio da je neko vrijedjao Jevreje. Iako je ne simpatisem, Maja je rekla da ne voli Jevreje, a ne da ih mrzi, a to je velika razlika. I svako ima pravo da nekoga voli ili ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA