Sedam Avganistanaca bez dokumenata na stanici!

Policija je uhapsila Savu M.(28) iz Novog Sada za koga sumnja, da je sa ranije uhapšenim Branislavom K.(30) iz Jakova, 18. novembra ove godine prevozio 24 strana državljanina bez putnih isprava koji su ušli u Srbiju iz pravca Makedonije

  • 0

Niška policija otkrila je na Železničkoj stanici u Popovcu kod Niša sedam osoba bez putnih isprava među kojima jedno dete i petoro maloletnika iz Avganistana, saopšteno je iz Policijske uprave.

Punoletna osoba se izjasnila za azil i zajedno sa detetom je upućena u Centar za azil u Bogovađi, a maloletnicima je sudija za prekršaje izrekao ukor i meru udaljenja sa teritorije Srbije u trajanju od godinu dana, navode iz policije.

Policija je uhapsila Savu M.(28) iz Novog Sada za koga sumnja, da je sa ranije uhapšenim Branislavom K.(30) iz Jakova, 18. novembra ove godine prevozio 24 strana državljanina bez putnih isprava koji su ušli u Srbiju iz pravca Makedonije, navode iz Policijske uprave.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA