Otac žandarma ubice starešina je u Žandarmeriji!

Potvrđeno je da je motiv ubistva dug za kokain koji je Aleksandar Raičić imao prema Vlastimiru Naliću. Međutim, njihovi poznanici tvrde da je između dvojice mladića postojala netrpeljivost koja je kulminirala ubistvom

  • 11

Aleksandar Raičić (25), pripadnik niškog odreda Žandarmerije koji je osumnjičen da je pre dva dana ubio svog druga Vlastimira Nalića (25) na saslušanju pred policijom branio se ćutanjem. Međutim, kako tvrde u policiji, pribavljeno je dovoljno materijalnih dokaza koji nedvosmisleno potvrduju da je on izvršio ovaj zločin.

- Samo nekoliko sati nakon ubistva identifikovali smo izvršioca. Nalićeva devojka nam je saopštila da je on u veče ubistva trebalo da se nađe sa Raičićem, a u džepu ubijenog smo pronašli i dva mobilna telefona čiji je listing potvrdio njegovu komunikaciju sa osumnjičenim. Prona]en je i pištolj kojim je izvršeno ubistvo, iako ga je osumnjičeni odbacio prilikom pokušaja bekstva u Crnu Goru - saznaje Telegraf.rs u istrazi.

Policija je u potpunosti rekonstruisala događaje koji su prethodili zločinu, ali i Raičićevo kretanje nakon ubistva.

- Nalić ga je iz grada dovezao do kuće, došlo je do svađe a zatim i do ubistva, nakon čega je Raičić pobegao iz kola svoje žrtve, ne potrudivši se ni da sakrije tragove. Zatim je pozvao brata svoje devojke koji je u to vreme bio u jednoj niškoj kafani i našao se sa njim. Rekao mu je:

- Isheftao am Vlastu, trebaju mi pare da pobegnem. On mu je dao nešto malo novca sa kojim je on otišao na nišku autobusku stanicu, gde je sačekao autobus koji je iz Leskovca išao za Podgoricu. Na graničnom prelazu Mehov Krš se predstavio kao pripadnik MUP-a, i pokazao službenu legitimaciju. Međutim, mi smo već za njim raspisali potragu, pa ga je granična policija izvela iz autobusa i zadržala do našeg dolaska. Bio je miran prilikom hapšenja, ali je odbijao da govori - kažu naši sagovornici.

Potvrđeno je da je motiv ubistva dug za kokain koji je Raičić imao prema Naliću. Međutim, njihovi poznanici tvrde da je između dvojice mladića postojala netrpeljivost koja je kulminirala ubistvom.

- Iako se godinama druže, Aleksandar je bio besan na Nalića. Tvrdio je da ga maltretira, kinji i vređa, ali da mora da ga sluša jer mu je dužan. Zato su se i posvađali, jer je Vlasta počeo ponovo da ga napinje za te pare i da ga psuje što mu ih ne vraća - kažu naši izvori.

Raičić je stalno bio u dugovima, a njegovi roditelji su pokušavali da mu pomognu jer su mislili da se kocka. Nisu ni slutili da je u pitanju nešto mnogo gore.

- Njegov otac je starešina u niškom odredu Žandarmerije. Nadao se da će se Aleksandar dovesti u red. Niko nije mogao da pretpostavi dokle je spreman da ide - kažu naši izvori.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    29. novembar 2013 | 22:47

    Otac starešina!? Zaposlio narkomana ubicu a pola srbije ne radi.

  • Nebojsa

    29. novembar 2013 | 22:17

    Njegov cale je sve to znao,mogu da potpisem za to jer mu je cale komandir voda isti debil kao zin

  • Eu

    29. novembar 2013 | 20:32

    Nenadoknadiv gubitak za drustvo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA