MOZAMBIK: Nestao avion sa 34 putnika i članova posade!

Putnički avion nestao je danas na komercijalnom letu između Maputa i Luande. Portparol mozambičke kompanija nije mogao da potvrdi nacionalnost putnika u avionu, niti vreme poslednjeg kontakta s avionom

  • 4

Putnički avion kompanije Mozambikan Erlajns sa 34 putnika i članova posade nestao je danas na letu od Mozambika do Angole, saopštila je nacionalna aviokompanija u Maputu.

Avion na letu TM470 poleteo je iz Maputa u 9.26 sati po srednjeevropskom vremenu i trebalo je da sleti u Luandu, prestonicu Angole u 13.10 sati, ali nikada stigao do odredišta, navodi se u saopštenju, koje je prenela agencija AFP.

- Preliminarne informacije ukazuju da je možda sleteo u Rundu, u severnoj Namibiji nedaleko od granice sa Bocvanom i Angolom. LAM aviokompanija, vazduhoplovne i aerodromske vlasti pokušavaju da uspostave kontakt da bi potvrdili informaciju - dodaje se saopštenju.

Portparol mozambičke kompanija Norberto Mukopa nije mogao da potvrdi nacionalnosti putnika u avionu, niti vreme poslednjeg kontakta s avionom.

- Poslednji kontakt je bio nad severom Namibije - rekao je Mukopa AFP-u.

Putnički avion sa 28 putnika i šest članova posade nestao je danas na komercijalnom letu između Maputa i Luande.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA