Koncert Eldorada večeras u Domu omladine (VIDEO)

- Veoma smo uzbuđeni što započinjemo našu koncertnu karijeru. Pozivamo ljude da dođu u DOB na premijeru novog beogradskog rokenrol spektakla - poručuju frontmen Milutin Petrović, basista Zdenko Kolar, gitarista Dušan Duda Bezuha i bubnjar Dušan Ristić Rista

  • 0

Rokenrol supergrupa Eldorado održaće svoj prvi koncert u karijeri u subotu uveče 30. novembra (21) u Domu omladine Beograda, gde će promovisati nedavno objavljeni debitantski CD album "Eldorado". Predgrupa će biti grupa Ventolin.

- Veoma smo uzbuđeni što započinjemo našu koncertnu karijeru. Pozivamo ljude da dođu u DOB na premijeru novog beogradskog rokenrol spektakla - poručuju frontmen Milutin Petrović, basista Zdenko Kolar, gitarista Dušan Duda Bezuha i bubnjar Dušan Ristić Rista (Zona B), koji najavljuju "više od dva sata bučne svirke!"

Osim pesama s prvog albuma, među kojima se ističu dosadašnji singl/spotovi "Puž" i "Fuksa muzika", Eldorado planira da izvede i neke sa drugog albuma koji je uveliko u pripremi, kao i nekoliko "kavera koji su tu da tehnikolor Eldorado svirke učine još šarenijom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA