Pavlović: Ostavka zbog zastrašivanja i mobinga!

Radoslav Pavlović podneo je ostavku na mesto predsednika Upravnog odbora Narodnog pozorišta, kako je rekao danas Tanjugu, između ostalog i zbog zastrašivanje članova UO-a u procesu izbora upravnika nacionalnog teatra

  • 1

Radoslav Pavlović podneo je ostavku na mesto predsednika Upravnog odbora Narodnog pozorišta, kako je rekao danas Tanjugu, između ostalog i zbog zastrašivanje članova UO-a u procesu izbora upravnika nacionalnog teatra.

Pavlović je kao razloge za ostavku naveo zastrašivanje kandidata, upad grupe nepoznatih ljudi na dve sednice UO, mobing nad zamenicom upravnika zbog saradnje sa UO i njeno premeštanje na mesto saradnika u protivpožarnoj zaštiti.

Kao razloge naveo je i nemogućnost pristupa informaciji o realnom stanju finansija u NP i stvarnom broju zaposlenih, tajno i neovlašćeno video i audio-snimanje članova UO tokom sednica, nepodnošljive mere uticaja, skrivanje činjenice da je kandidat i v.d. upravnika Dejan Savić smenjen 23. novembra 2007. sa mesta upravnika NP i da je iza njega ostao dug od 41.000.000 dinara, odnosno 511.000 evra, prenosi Tanjug.

Pavlović nije želeo da govori o detaljima koji su doveli do čina ostavke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    1. decembar 2013 | 08:18

    Hoce za upravnika da postave Spasoja tezgarosa iz Krusevca. Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA