MAJA ŽEŽELJ: RTS napuštam ako mi neko ponudi 50.000 dinara po emisiji!

"Nisam stalno zaposlena, ne primam ni bonuse ni varijabile, niti naplaćujem "Dnevnike" po vođenju. Bonus od 50.000 dinara po emisiji je glupost i spada u domen naučne fantastike", izjavila je voditeljka Nacionalnog dnevnika

  • 18
Maja Žeželj - Sahranjen Mića Orlović Foto: Milena Đorđević

Voditeljka "Dnevnika" RTS-a Maja Žeželj našla se u žiži javnosti nakon tvrdnji da na Javnom servisu, pored redovne plate, dobija i bonus u iznosu od 50.000 dinara po svakoj emisiji. Ona je ovakve navode demantovala, ali ne poriče da bi rado otišla sa RTS-a kada bi joj neko ponudio ovu neverovatnu sumu.

- Ta tvrdnja se bazira na totalnom nepoznavanju osnovnih činjenica vezanih za moj status na RTS-u. Nisam stalno zaposlena, ne primam ni bonuse ni varijabile, niti naplaćujem "Dnevnike" po vođenju. Bonus od 50.000 dinara po emisiji je glupost i spada u domen naučne fantastike. Cela ova priča je ili zlonamerna ili diletantska, a u svakom slučaju je uvredljiva i za mene i za moje kolege i za RTS. Najviše me pogodila činjenica da me neko mimo moje volje, krivice ili zasluge doveo u situaciju da se moje ime pominje u ovakvom kontekstu - izjavila je Maja za "Blic".

Ona takođe dodaje da bi rado otišla sa RTS-a, kada bi joj neko ponudio neverovatnu cifru od 50.000 dinara po emisiji, ali do tada, ne razmišlja o promeni medija.

- Prelazak na drugu televiziju mi do sada nije padao na pamet. Ali, ako mi neko ponudi 50.000 dinara po emisiji, da vodim vesti pet dana u nedelji, ozbiljno ću razmisliti, jer svemu mogu da odolim osim iskušenju - iskrena je bila ona.

(Telegraf.rs/Blic/D.Dostanić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стеван

    1. decembar 2013 | 21:29

    ДА СЕ НАЈЕЖИШ, жена ради на РТС џаба ( из љубави).

  • Ex sns

    1. decembar 2013 | 21:21

    Gluposti. Sto bi neko njoj placao 500 e po emisiji,kojoj emisiji ?

  • Majo...Majo

    1. decembar 2013 | 21:31

    Koliko vas ima u RTS-u, mogli bi da izveštavate na svetskom nivou..Ovako ... nam kradete i dane i pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA