• 11

NOVI SAD: Umro čekajući da plati račun za struju!

- Nalazio se kod šaltera za reklamacije, gde se prepirao zbog navodnog duga od 500 dinara. U momentu je samo pao na zemlju – tvrdi jedan od očevidaca. Iz "Elektrovojvodine" kažu da je D. S. umro prirodnom smrću

  • 11

Novosađanin D. S. preminuo je u šalter sali "Elektrovojvodine" gde je plaćao račun za struju, objavio je "Blic".
Prema rečima očevidaca, nesretni čovek je pre toga imao žučnu raspravu na jednom od šaltera.

- Nalazio se kod šaltera za reklamacije, gde se prepirao zbog nekog navodnog duga od 500 dinara koje je, prema računu "Elektrovojvodine", trebalo da plati. U jednom momentu je, međutim, samo pao na zemlju – kaže jedan od očevidaca koji se zatekao u šalter sali.
Iz "Elektrovojvodine" kažu da je D. S. preminuo prirodnom smrću.
- Danas  oko  11.00  časova  na  naplatnom  mestu  Elektrodistribucije  Novi  Sad,  u  prostoru  namenjenom  za  individualne  razgovore,  prirodnom  smrću  preminuo  je  stariji kupac električne energije D. S. Kupac je došao u Elektrovojvodinu kako bi  se  informisao  o  stanju  na  računu  i  visini  naknade  za  utrošenu  električnu  energiju  za  drugu  kuću  u  kojoj  ne  živi.  Kupac  ne  pripada  kategoriji  kupaca  koji  bi  eventualno mogli imati probleme sa obustavom isporuke električne energije. Zbog lošeg stanja u kojem se iznenada našao, kupac je zamoljen da pređe u prostor  namenjen  za  individualne  razgovore  gde  mu  je  zaposleni  u "Elektrovojvodini"  ponudio pomoć - rečeno je iz "Elektrovojvodine".
O svemu je odmah obaveštena PU Novi Sad i hitna pomoć koji su došli na naplatno  mesto "Elektrodistribucije" Novi Sad kako bi konstatovali smrt.
(Telegraf.rs / Blic)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    Banda lopovska!

  • Dule

    To je dokaz kako se kod nas brzo radi ljudi umiru u redovima cekajuci.

  • Mare

    Ubila ga struja

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima