RUSKI POLITIKOLOG: Putin je traumatizovano siroče sa gej sklonostima!

Fotografije iz 2007. godine koje prikazuju Putina bez majice kako peca idu u prilog tvrdnjama o njegovim homoseksualnim sklonostima. Ipak, to ne znači da je gej, već gej ikona, smatra politikolog Belkovski

  • 48

U knjizi koju je napisao politikolog Stanislav Belkovski o Vladimiru Putinu, on kaže da je predsednik Rusije "traumatizovano siroče sa homoseksualnim tendencijama", prenosi "Špigel".

Ključ za razumevanje Putinove ličnosti leži u njegovom nesrećnom detinjstvu, smatra ovaj politikolog i kolumnista jednog moskovskog tabloida.

- Mali Vladimir, koji je odrastao bez oca i roditeljske ljubavi, bio je povučeno i namrgođeno dete - napisao je Belkovski.

Putin se rodio dve godine pre zvaničnog datuma rođenja, kao sin alkoholičara, a njegova majka se preselila u Gruziju sa njim, da bi ga zatim poslala da živi u tadašnji Lenjingrad sa ljudima koji su danas poznati kao njegovi roditelji, smatra Belkovski.

Ipak, on ne daje dokaze za ove tvrdnje, već samo spominje sumnjivu smrt jednog novinara koji je istraživao misteriju oko Putinovog rođenja.

Prema rečima Belkovskog, Putin je zbog ovakve porodične situacije tražio novu porodicu, pa je tako u oligarhu Romanu Abramoviču  video brata, a u nekadašnjem predsedniku Borisu Jeljcinu − oca.

Iako bi radije provodio vreme sa životinjama, Putin je bio primoran da uđe u predsednički kabinet i donosi važne odluke. Putin je veoma povučen i usamljen političar, smatra on.

Njegovo mišljenje je da Putinove "mačo fotografije", na kojima Putin pozira sa tigrovima i drugim životinjama u prirodi, nisu deo kampanje njegovih savetnika za odnose sa javnošću, već "uvid u njegovu dušu".

- Tu leži pravi Putin. On beži od ljudi i obaveza u prirodu. Njegovi najbolji prijatelji su labrador Koni i bugarski ovčar Bafi, njegovi jedini cimeri u predsedničkoj rezidenciji - piše Belkovski.

Veza Putina i gimnastičarke Aline Kabajeve samo je deo marketinške kampanje, mišljenje je Belkovskog.

Putin je predstavljen kao "mačo" i "seks bomba", kako bi se sakrilo to da je "seks za njega stran" ili to da je on "prikriveni homoseksualac", i dodaje da fotografije iz 2007. godine koje prikazuju Putina bez majice kako peca idu u prilog tvrdnjama o homoseksualnim sklonostima. Ipak, to ne znači da je gej, već gej ikona.

Belkovski piše i o Putinovim ćerkama, naročito o mlađoj Jekaterini, koja je u vezi sa sinom Putinovog prijatelja Nikolaja Šamalova, koji je finansirao izgradnju palate nedaleko od Sočija u kojoj će mladi par živeti. Tema je i veliko bogatstvo koje je Putin stekao investicijama.

Putinov portparol Dmitri Peskov odbacio je sve tvrdnje Belkovskog.

- Belkovski nema nikakve osnove za svoje tvrdnje, ili kako mi to u Rusiji kažemo: To je pravo smeće - rekao je Peskov.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA