Nemac u TV Nova ulaže 18 miliona evra!

Već sada se priča da je reč o ulaganju u oblasti medija kakvo nije zabeleženo u Srbiji, kao i da će projekat "Nova televizija" ne samo podići standarde u elektronskim medijima u Srbiji već i uzburkati situaciju kod dosadašnjih televizijskih kuća

  • 8

Bernd Matijas Ditel, investitor i vlasnik televizije koja počinje sa radom u decembru, otvara 450 radnih mesta.

Nova televizija, koja sredinom decembra počinje s programom, u iščekivanju odluke Saveta RRA, pred kojim konkuriše za nacionalnu frekvenciju, ima vrlo ozbilju startnu poziciju.

Već sada se priča da je reč o ulaganju u oblasti medija kakvo nije zabeleženo u Srbiji, kao i da će projekat "Nova televizija" ne samo podići standarde u elektronskim medijima u Srbiji već i uzburkati situaciju kod dosadašnjih televizijskih kuća.

Razlog za radovanje imaće zaposleni u medijskoj industriji jer će  dolazak Nove otvoriti 450 radnih mesta u svim oblastima poslovanja.

Zaposleni u TV Nova imaće blagodeti kao i radnici vodećih svetskih korporacija. U kompleksu televizije biće teretana, restoran sa kuvanom hranom i besplatnim obrokom za radnike, kao i vrtić za decu, koji će zaposlenim roditeljima omogućiti da im budu u blizini.

Osim odlične vizije, nove energije i projekata koji garantuju visoke televizijske rejtinge poput nove sezone "Sulejmana Veličanstvenog", ova medijska kuća će u svom timu sigurno okupiti već dokazani i oprobani kadar za realizaciju predstojećih objekata.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Twit

    3. decembar 2013 | 00:58

    Ma i nova i stara, bilo kakva, sve moze...samo daj sklonite ovaj pink.

  • Mladen

    3. decembar 2013 | 07:50

    I ja bih dao da ih imam i dupko vise kao nagradu Novoj ako zbrise ruzicasto svece iz etra Srbije!

  • saša

    3. decembar 2013 | 04:11

    Ništa bez lige šampiona !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA