OGNJANOVIĆI ODLUČILI: Tijanin novac ide u humanitarne svrhe

- Sav preostali novac koji je ostao od lečenja Tijane nećemo zadržati za sebe, već će biti korišćen za humanitarne svrhe - rekao je Nebojša Ognjanović nakon ostavinske rasprave

  • 31

Nebojša Ognjanović, otac devojčice Tijane koja je nedavno preminula, izjavio je nakon ostavinske rasprave na sudu, da će novac koji je prikupljen za njeno lečenje biti iskorišćen u humanitarne svrhe.

- Sav preostali novac koji je ostao od lečenja Tijane nećemo zadržati za sebe, već će biti korišćen za humanitarne svrhe - rekao je Ognjanović.

- Nikada nismo nameravali da novac zadržimo za sebe. Nigde nismo pobegli, vidite da smo i dalje tu - kazao je Ognjanović i napomenuo da će sa Ministarstvom zdravlja biti obavljena serija razgovora nakon koje bi trebalo da se utvrdi na koji način će novac sa računa biti potrošen.

Na današnjoj ostavinskoj raspravi, Ognjanovići su se formalno-pravno prihvatili nasledstva kojeg će se nakon dobijanja zvaničnog rešenja odreći.

- To je bilo neminovno, jer smo u ovoj situaciji zakonski jedino mi u mogućnosti da obavimo prenamenu tog novca i odreknemo se u humanitarne svrhe - kazao je Ognjanović.

On je rekao da će ukupna cifra sa sredstava biti naknadno saopštena, a ranije se govorilo da je reč o sumi od oko 2,5 miliona evra.

Tijana Ognjanović (8) preminula je 15. jula u bolnici u Hjustonu ne dočekavši transplataciju srca za koju su sredstva prikupljana u humanitarnoj akciji u Srbiji.

 

(Telegraf.rs / Tanjug, Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmrki

    3. decembar 2013 | 10:35

    Ministarstvo zdravlja???Kakve oni imaju veze sa tim parama?To ako ode kod njih-niko ih vise nece videti!!!

  • JA

    3. decembar 2013 | 10:28

    Pristali su samo zato sto su ih pritisli sa svih strana, pa zbog pritiska. Inace, da su odmah hteli tako, sto nisu rekli, nego su kulirali i pravili se ludi? Nego su mislili da ce da se stisa cela situacija, pa da im ostane lova. A posto su videli da postaje opasno, i da ih sve vise zovu i pritiskaju, onda su resili da daju...

  • tijana

    3. decembar 2013 | 11:13

    Dajte bre uplatite novac maloj uni vidite li koliko se roditelji muce da sakupe a tek sakupljeno pola... Kakvo ministarstvo i gluposti raspolazete novcem i uplatite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA