Ukleti tramvaj seje smrt Sarajevom (FOTO)

U tramvaju garažnog broja 502 dve godine zaredom, na isti datum poginule su dve žene, zbog čega Sarajlije smatraju da je vozilo ukleto

  • 1

Dve godine zaredom, istog dana u Sarajevu su se dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima je učestvovao GRAS tramvaj istog garažnog broja. Zbog ove morbidne statistike Sarajlije su ga prozvale "ukleti tramvaj 502".

Naime ovaj tramvaj je već dve godine zaredom 30. novembra na istoj lokaciji usmrtio dve ženske osobe.

Prvo je 30. novembra 2012. udario devojku K.V. koja je ubrzo podlega povredama. Ovo se odigralo na području opštine Novi Grad u ulici Bulevar Meše Selimovića.

Godinu dana kasnije tramvaj "502"vlasništvo istog preduzeća GRAS, usmrtio je stariju ženu. Ovaj put nesreća se dogodila na raskrsnici iste ulice. Identite starije osobe nije poznat, pa je policija zatražila pomoć građana.

Ova tragedija postala je glavna priča sarajevske čaršije, pa poslednjih nekoliko dana, veliki broj stanovnika komentariše ovakav ishod.

Slušala sam muziku i odjednom se čulo nekakvo gaženje, kao da prelazimo preko nekog kamenja. U prvi mah sam to i pomislila dok nisam videla vozača koji ustaje. Onda sam pomislila, budući da sam sedela u prvom delu tramvaja da sam i ja prešla preko nje. Ružan osećaj. Bilo je grozno, ženi su se videla kost iz ruke, a telo joj je bilo u katastrofalnom stanju - ispričala je potrešena devojka

Spekulisalo se da je u ovom tramvaju poginuo i Denis Mrnjavac, međutim GRAS je to demantovao i time opovrgao glasine o još trećoj smrti u vozilu "502".

(Telegraf.rs / Izvor: fokus.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T

    3. decembar 2013 | 18:29

    Čuj "poginuo"...ubijen, a tramvaj je bio žuto zelene boje ako se dobro sjećam,bio je dokumentarac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA