KOLIKO KOŠTA DEDA MRAZ? U vašem domu za manje od 2.000 dinara!

U novogodišnjoj noći dolazak najpoznatijeg deke na svetu košta 7.500 dinara. Dolazak Baba Mrazice i muzičkog Deda Mraza u Vaš dom koštaće 8.020 dinara, dok druženje sa patuljkom i Deda Mrazom 17.520 dinara

  • 6

Svojim mališanima, koji su tokom cele godine bili dobri, roditelji i ove godine mogu da obezbede upoznavanje sa Deda Mrazom. On neće ući kroz odžak, već će se lepo ušetati u kuću ili stan za nešto manje od 2.000 dinara. Narednih 45 minuta, igrom, pesmom i glumom zabavljaće decu da bi im na kraju uručio poklon, koji su pre toga kupili roditelji.

 

Brojne agencije koje nude uslugu dolaska Deda Mraza već uveliko spremaju broje animacije i predstave za omiljeni dečiji praznik.

 

- U Deda Mraza veruju deca uzrasta od 3 do 7 godina i nama je cilj da ih što bolje animiramo. Imamo razne ponude. Deda Mraza koji peva, Deda Mraza koji svira gitaru. Postoji mogućnost unajmljivanja i njegovih pomoćnika - patuljaka, kao i Baba Mrazice - kažu iz firme "Deda Mrazovi" koja se ovim poslom bavi već 20 godina.

 

Iako je samo upoznavanje sa Deda Mrazom najčešće dovoljno atraktivnio za svako dete u ponudi su i druženja sa Diznijevim junacima, klovnovima, patuljcima, irvasima i svim junacima koji čine čaroliju novogodišnjih praznika.

 

 

U zavisnosti od toga za koliko dece želite da priredite upouznavanje sa Deda Mrazom i u kom terminu zavisiće i cena ovog zadovoljstva. Sve do 31. decembra ovo druženje će roditelje jednog deteta koštati 1.920 dinara, dok će roditelji više dece (do petoro) ovu novogodišnju zabavu platiti 3.320 dinara.

 

Dolazak Baba Mrazice i muzičkog Deda Mraza u vaš dom koštaće 8.020 dinara, dok druženje sa patuljkom i Deda Mrazom staje 17.520 dinara.

 

Ukoliko mališanima želite da priuštite druženje sa najpoznatijim dekom na svetu baš 31. decembra za to ćete morati da izdvojite nešto više novca. U vremenskom periodu od 11 do 14 časova dolazak Deda Mraza će koštati 3.000 i ta cena će skakati što smo bliži "najluđoj noći u godini". Od 22 časa dolazak Deda Mraza koštaće 7.500 dinara.

 

(M. B.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    27. decembar 2013 | 18:23

    Ja sam se maskirala u deda Mraza i kupila paketice mojim sestricima i eto srece uz ne potrosene velike sume novca...

  • Radašin

    27. decembar 2013 | 19:07

    Jel mož za tatu jedna teta mrazica da me uveseli sve mi se smrklo u ovoj godini.

  • Gorran

    27. decembar 2013 | 20:33

    lako vama po beogradu ojadili ste juznu srbiju sad vam 2000din nije mnogo . a pitajte nas dali nama nije mnogo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA