Vojnik popio 16 čašica alkohola za pola sata i umro!

Mladić se nakon popijenog koktela, koji je sadržao sva pića koja su se nalazila u baru, onesvestio i ugušio u svojoj povraćki, a sve se događalo na žurki organizovanoj povodom njegovog odlaska na misiju

  • 10

Mladi vojnik Endru Murgatrojd (21) preminuo je nakon što je bio prisiljen da popije 16 čašica alkohola u roku od pola sata, na svojoj oproštajnoj zabavi.

Endru, koji ne pije često, onesvestio se i ugušio u svojoj povraćki posle popijene dve velike čaše, koje su sadržale 16 manjih. Piće koje je pio naziva se "gornja polica" i sastoji se od čaša od svakog pića koje stoji duž bara.

Šauni, žena preminulog vojnika, kaže da je bila toliko zabrinuta da se ponudila da popije drugu čašu koktela, ali joj nije bilo dozvoljeno. Priča se da je ova mešavina alkohola zabranjena, ali niko, pa ni njegove kolege, nije znao da ne sme da se pije. Sve se dogodilo u kasarni u Hulavingtonu, u Velikoj Britaniji.

Takođe, isto tako je jedan vojnik preminuo je u februaru kada je proslavljao unapređenje. Pored koktela, morao je da popije dve konzerve piva dok je stajao na stolici. Onesvestio se u baru, a kada su ga njegove kolege odvele kući, shvatili su da ne diše.

Vlasnik bara je rekao da ovo piće nije zabranjeno od strane vojske.

- "Gornje police" su ušle u kulturu vojske u poslednjih 20 do 25 godina. Mogu samo da uputim izvinjenje porodicama preminulih - rekao je Jan Timoti Parks, iz korpusa kraljevske logistike.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMilan

    4. decembar 2013 | 15:06

    To nasa zandarmerija pije pre dorucka

  • Japanac

    4. decembar 2013 | 14:57

    Jaki vojnici..

  • i taj je nosio oruzije

    4. decembar 2013 | 15:57

    Koliko ovakvih idiota u gotovo svim armijama sveta postoji i svi nose licno naoruzanje, a neki imaju pristup i oruziju za masovno istrebljenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA