Rumun na auto-putu prevario Belgijanca za 100 evra!

Vozaču je gestikulacijom i na raznim jezicima objasnio da je s porodicom krenuo u Tursku, ali da ga je zadesio maler, jer je ostao bez goriva, a dete mu je, igrajući se, polomilo platnu karticu

  • 12

Rumunski državljanin Ioan Trandafir (25) uhapšen je neposredno nakon što je na auto-putu Beograd–Niš, u visini Aleksinačkog Bujmira, na prevaru od belgijskog državljanina rodom iz Preševa uzeo sto evra.

Ioan je na auto-putu zaustavio svoj „mercedes" u kojem su se nalazila još dva punoletna lica i jedno dete, a u nameri da izvede prevaru. Kada se pojavio „folksvagen šaran" u kome je bio belgijski državljanin, zaustavio ga je, mašući rukama ispred vozila.

Vozaču je gestikulacijama i na raznim jezicima objasnio da je s porodicom krenuo u Tursku, ali da ga je zadesio maler, jer je ostao bez goriva, a dete mu je igrajući se polomilo platnu karticu.

- Zatim je sa sebe skinuo dva prstena, narukvicu i lanac i ponudio ih Belgijancu za 250 evra, iako je prema njegovim navodima, nakit vredeo čak tri hiljade evra. Kupac mu je kazao da ima samo sto evra, pa je Rumun pristao na tu sumu. Međutim, Belgijanac je posumnjao u kvalitet navodno zlatnog nakita pa je došao do niške Policijske uprave i prijavio Rumuna. Naša patrola je odmah krenula za prevarantom i uhapsila ga nedaleko od Niša – kažu naši sagovornici iz niške policije.

Nakon saslušanja, osumnjičenom za prevaru je određeno zadržavanje do 48 sati.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partybreaker

    5. decembar 2013 | 15:30

    Znaci siptar prevario siptara...

  • Урош

    5. decembar 2013 | 15:32

    Браните шиптаре, а Србина када преваре, ником ништа..

  • 100% SERBIAN

    5. decembar 2013 | 15:52

    A taj siptar sa belkiskim drzavljanstvom se razicarao sto je nakit lazan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA