Stray Dogg i Ti sutra u Domu omladine! (FOTO)

Muzički nikad spremniji, usvirani, željni i raspoloženi Stray Dogg će svirati pesme sa oba albuma, neke u radikalno drugačijim aranžmanima, mnoge obogaćene novim detaljima i senzibilitetom

  • 1

Bend Stray Dogg vas poziva na specijalno veče u Amerikani Doma omladine u petak 6. decembra - na koncert kojim će se na pravi način, na velikoj bini najboljeg koncertnog prostora u gradu, i uz specijalne goste grupu Ti zahvaliti svima na jednoj neverovatnoj godini u njihovoj karijeri.

Ulaznice za koncert grupa Stray Dogg i Ti u Domu omladine Beograda mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni DOB-a. Sve ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara su rasprodate, a ulaznica po redovnoj ceni od 600 dinara još uvek ima u prodaji!

Tokom 2013. Stray Dogg su svirali zaista gde god su ih zvali. U februaru su prvo delili vreme na bini sa legendarnim osnivačem American Music Club, Markom Ajcelom (Mark Eitzel) i njegovim bendom, a potom su za odabrane upriličili jedan melanholični "Dan zaljubljenih".

U maju su organizovali nezaboravni "Americana Night Festival" sa Anom Ćurčin, Wooden Ambulance i On Tour i učestvovali u pozorišnoj predstavi "Pohvala ljubavi". Neumorno su krstarili Srbijom tokom serije besplatnih koncerata celog leta, ali i obilazili obožavaoce u Hrvatskoj i BiH.

Fanovima su krajem oktobra poklonili i novu verziju pesme "Time" sa njihovog drugog studijskog albuma "Fire's Never Wrong", na kojoj gostuje genijalni Devendra Banhart i koju prati još jedan nesvakidašnji spot za razmišljanje i prepričavanje (u režiji Marije Strajnić i Miloša Jaćimovića).

Posle dva studijska albuma i nekoliko desetina koncerata, Stray Dogg su spremni za nove izazove. Muzički nikad spremniji, usvirani, željni i raspoloženi žele da godinu završe u velikom stilu. Sviraće pesme sa oba albuma, neke u radikalno drugačijim aranžmanima, mnoge obogaćene novim detaljima i senzibilitetom, uz par obrada i poneko iznenađenje.

Specijalni gosti na koncertu u "Amerikani" biće najzabavniji beogradski muzički tandem - Trajče i Ilija, koje svi znaju kao Ti. Njihov debitantski album "samo što nije gotov", ali Ti već imaju antologijske hitove za horsko pevanje gde god da sviraju: "Da ti želim dobra jutra", "Vidimo se", "Koliko dana", "Ja tebe nemam"...

I sasvim je sigurno da se niz neverovatnih pesama neće zaustaviti još dugo, dugo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA