DRAMA: Avion u poslednjoj sekundi odlučio da ne sleti! (VIDEO)

Boing 777 iskrivio se kako se približio pisti i izgledalio je kao da će sleteti postrance. Pilot je bio primoran da ponovo pokuša sletanje. Međutim, posle i drugog neuspelog pokušaja prizemljivanja, avion je preusmeren na drugi aerodrom

  • 3

Boing 777 Ujedinjenih Emirata, koji je trebao da sleti na aerodrom u Birmingemu, u Velikoj Britaniji, morao je da odustane od sletanja u poslednjem trenutku.

Avion koji je poleteo iz Dubaija zapao je u poteškoće prilikom prizemljivanja. Jak vetar izazvao opasno krivljenje aviona prilikom sletanja zbog čega je pilot u poslednjem trenutku odlučio da obustavi prizemljavanje aviona.

Boing 777 iskrivio se kako se približio pisti i izgledalio je kao da će sleteti postrance. Pilot je bio primoran da ponovo pokuša sletanje. Međutim, posle i drugog neuspelog pokušaja prizemljivanja, avion je preusmeren na drugi aerodrom.

Jaka oluja koja hara Velikom Britanijom, ubila je dvoje ljudi, izazvala haos u saobraćaju i izazvala evakuaciju hiljade porodica sa istočne obale.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA