U KBC Zvezdara lečili zdravu ženu od raka!

Zora Šporčić (73) iz Beograda, primila je dve hemoterapije, jer je u KBC Zvezdara, na osnovu labotratorijskih analiza, zaključeno da boluje od raka limfnih žlezda. Dodatne analize i nalaz patologa pokazali su da žena nema rak i nakon toga ukinuta je hemoterapija

  • 12

Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja obavila je nadzor u KBC Zvezdara da bi se utvrdilo da li je bilo propusta u lečenju Zore Šporčić (73) iz Beograda.

Iz Ministarstva zdravlja je saopšteno da su inspektori pregledali papirologiju, kompletnu medicinsku dokumentaciju i razgovarali sa svim zdravstvenim radnicima koji su bili uključeni u njeno lečenje, a rezultati nadzora biće poznati do kraja nedelje.

Kako su pojedini mediji preneli, Šporčić je primila dve hemoterapije, jer je u KBC Zvezdara, na osnovu labotratorijskih analiza, zaključeno da boluje od raka limfnih žlezda.

Dodatne analize i nalaz patologa pokazali su da žena nema rak i nakon toga ukinuta je hemoterapija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don Corleone

    6. decembar 2013 | 05:43

    Zbog takvih dijagnoza "strucnjaka" ljudi ostanu bez bubrega, ruke, noge... dobro sto je bar utvrdjeno da je zena zdrava, al ovo nije smelo da se desi. Em je istraumirali, em je bombardovali jakim i pogresnim terapijama. Jezim se kad pogledam nase zdravstvo.

  • CZBG

    6. decembar 2013 | 02:45

    A joj Srbijo

  • Olgica

    6. decembar 2013 | 03:25

    To,je nase zdrastvo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA