Naoblačenje sa kišom i snegom

Naoblačenje koje će ujutro i pre podne zahvatiti severne i zapadne krajeva do kraja dana proširiće se na celu zemlju

  • 0

U Srbiji će danas u centralnim i južnim krajevima jutro biti mestimično maglovito, a naoblačenje koje će ujutro i pre podne zahvatiti severne i zapadne krajeva do kraja dana proširiće se na celu zemlju, uslovljavajući u nižim predelima ponegde kišu i sneg, u brdovito-planinskim predelima sneg.

 

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, zapadni, u toku dana u pojačanju i skretanju na severni.

 

Jutarnja temperatura iznosiće od minus šest do nule, a najviša dnevna od tri do sedam stepeni.

 

I u Beogradu će danas biti umereno i potpuno oblačno, tokom dana moguća je slaba kiša, a u toku noći na širem području grada slab sneg.

 

Vetar će biti slab i umeren, zapadni, u toku dana u pojačanju i skretanju na severni. Jutarnja temperatura iznosiće oko minus jedan, a najviša dnevna oko četiri stepena.

 

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 13. decembra, u većini dana biti malo i umereno oblačno i suvo, a u subotu će biti vetrovito, s umerenim i jakim severozapadnim vetrom.

 

Slab sneg se očekuje ponegde u nedelju i sredinom naredne nedelje, a na planinama manje povećanje visine snega.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA