AKCIJA GROM U NIŠU: Pretresena i kuća Ajkovića

Tokom pretresa, pronađena je izvesna količina različitih narkotika, pištolji, ali i hladno oružje, bokseri, palice, noževi

  • 15

Tokom akcije "grom" na području Niša, policija je pretresla 113 lokacija uključujući i porodičnu kuću porodice Ajković, koja slovi za narko-dilere.

U Policijsku upravu je privedeno 16 osoba od kojih je do 48 sati zadržano njih trinaestoro. Tri osobe su pritvorene zbog neovlašćenog držanja oružja, jer su kod njih pronađena tri pištolja, a ostali zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Tokom pretresa, pronađena je izvesna količina različitih narkotika, pištolji, ali i hladno oružje, bokseri, palice, noževi.

Kako saznajemo, policijskoj patroli predao se mladić koji je već nedelju dana u bekstvu, jer je pucajući iz pištolja u nogu ranio svog druga. Policija je u kući ranjenog pronašla pedesetak grama heroina i oko pola kilograma mase za miksovanje narkotika.

Po nalogu prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, na teritoriji svih 27 policijskih uprava sprovedena je akcija hapšenja pod nazivom "grom". Pretreseno je 909 lokacija širom Srbije, zaplenjena veća količina narkotika, kao i oružje i automobili. Sa materijalnim dokazima biće procesuriano više od 250 osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    6. decembar 2013 | 16:54

    Ma sve se plasim da ste glavne bosove u nisu uhapsili!

  • Blok 64

    6. decembar 2013 | 17:53

    Sve je to farsa, nije Ajkovic glup da kod se drzi oruzije, sve je namesteno za publiku........

  • Misko

    6. decembar 2013 | 17:11

    Koliko sutra ćemo osetiti bolji život jer morate priznati pet KILA narkotika nije malo a 25 godina se skupljalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA