Sutra spaljivanje narkotika u termoelektrani Nikola Tesla

Državni sekretar Mnistarstva unutrašnjih poslova Vladimir Božović izjavio je da će biti preduzete sve neophodne bezbednosne mere za transprot i uništavanje narkotika

  • 10

Akcija spaljivanja zaplenjenih narkotika biće organizovana sutra u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu.

Spaljivanju narkotika prisustvovaće i premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i članovi vlade, najavilo je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Biće uništena "zaplenjena opojna droga i druge psihoaktivne supstance koje su oduzete od strane nadležnih", navodi se u saopštenju.

Državni sekretar Mnistarstva unutrašnjih poslova Vladimir Božović izjavio je danas da će biti preduzete sve neophodne bezbednosne mere za transprot i uništavanje narkotika.

On je dodao i da su te mere predviđene operativnim planom za uništavanje droge, dodavši da će na licu mesta biti saopšteno koje količine narkotika će biti unsistene.

U magacinima Ministarstva unutrašnjih poslova čuva se oko 13 tona zaplenjenih narkotika, izjavio je u novembru Božvić, založivši se za što hitnije rešavanje tog problema.

MUP je potom saopštio da će pripremiti operativni plan za uništavanje droge uz prateću kontrolu u svim fazama procesa, što će biti učinjeno na transparentan način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Lozac

    6. decembar 2013 | 19:10

    Ajmo sutra svi narkomani u Obrenovac na " CIST VAZDUH "

  • E moja Srbijo

    6. decembar 2013 | 20:00

    Ako je šta ostalo iza policijskih inspektora i žandarmerije...

  • Srb Cop

    6. decembar 2013 | 21:01

    Ko zna sta ce tu biti spaljeno...zemlja se raspada a mi ce kao da spalimo "pare"...nema nista od toga. 90% zaplene ce biti vraceno u prodaju...samo ce biti drugi dileri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA