Exit će Budvu koštati 600.000 evra

Cena ulaznice za ovu manifestaciju, koja je osmišljena kao produžetak Exit festivala, biće 42 evra za sva tri dana, a pored gostovanja svetskih muzičkih zvezda na Jazu, održaće se i žurke u starim gradovima u Budvi i Kotoru, kao i na Adi Bojani u Ulcinju

  • 5

Opština Budva će iz budžeta izdvojiti 600.000 evra za održavanje Sea Dance festivala, pišu podgoričke Vijesti.

Podsetimo, odlučeno je da sledeći festival Egzit bude održan od 10. do 17. jula 2014, a prvi put festivalski program će biti organizovan u dve države, Srbiji i Crnoj Gori. Vijesti navode kao primer da će Grad teatar koštati 450.000 evra.

Cena ulaznice za ovu manifestaciju, koja je osmišljena kao produžetak Exit festivala, biće 42 evra za sva tri dana, a pored gostovanja svetskih muzičkih zvezda na Jazu, održaće se i žurke u starim gradovima u Budvi i Kotoru, kao i na Adi Bojani u Ulcinju.

Na Jazu će biti napravljen kamp sa svom potrebnom infrastrukturom, takozvano festivalsko selo. Uz centralnu binu, a biće više manjih dešavanja na samoj plaži.

Inače, redovna cena ulaznica za Festival Egzit na Petrovaradinskoj tvrđavi biće 11.990 dinara.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA