MASAKR U ZAGREBU: Ubio dve sestre, muškarca teško ranio

Tročlana porodica izrešetana je u naselju Žuti breg. Počinilac je pobegao u srebrnom automobilu, "astri" ili "fordu", a razlog pucnjave nije poznat

  • 10

Zagrebačka policija je oko 19 časova dobila dojavu o pucnjavi u zagrebačkom naselju Dubrava. Izrešetana je tročlana porodica u naselju Žuti brijeg!

Počininilac je, kako se saznaje, pozvonio na vrata porodične kuće. Otvorila mu je žena, a on je odmah ispalio rafal iz kalašnjikova. Zapucao je i prema još dvoje članova porodice i pobegao u srebrnom automobilu, "astri" ili "fordu". Uprkos hitnoj intervenciji žena nije preživela i umrla je na pragu kuće. Dvoje teško ranjenih, ženu i muškarca, prevezli su u obližnji KBC Dubrava. Žena je preminula u bolnici, dok je muškarac teško ranjen.

Neslužbeno se saznaje da su dve mrtve žene sestre, a da je muškarac suprug jedne od njih. Reč je o ljudima srednjih godina. U zagrebačkoj policiji potvrdili su da je dvoje ljudi ubijeno, a za zasad nepoznatim počiniteljem tragaju.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA