• 9

TRAGEDIJA: Dečak (3) udavio jednog brata i teško povredio drugog dok je majka spavala pijana

Majka, čije ime nije otkriveno iz zakonskih razloga, tereti se za zapostavljanje dece jer je njeno alkoholisano stanje izazvalo tragediju

  • 9

Dečak (3) iz Liverpula udavio je svog novorođenog brata, a drugi brat je zadobio trajno oštećenje mozga nakon što je mališan pokušao da ih okupa. Dok se sve to dešavalo, njihova majka je spavala, onesvešćena, nakon što je previše popila.
Dečak je rekao da je želeo da okupa svoju braću, blizance, kako bi bili lepi i čisti. Ne znajući šta radi, jednog brata je udavio, a drugog ozbiljno povredio. Majka, čije ime nije otkriveno iz zakonskih razloga, tereti se za zapostavljanje dece jer je njeno alkoholisano stanje izazvalo tragediju.

Kada se probudila, unezverena žena zatekla je svoje novorođene blizance gole, kako plutaju u kadi, a bebe nisu davale znake života. Pozvala je Hitnu pomoć, a dečaci su stavljeni na aparate za održavanje života. Nekoliko dana kasnije, jedan blizanac je preminuo na rukama svog oca, a drugi je, kažu lekari, pretrpeo teško oštećenje mozga i verovatno će mu bii potrebna medicinska nega do kraja života.
Majka je osuđena na godinu dana zatvora. Njen advokat je naglasio da "ona smatra da je u potpunosti odogovrna za tragediju koja se dogodila, ali i da mališan nije znao šta radi i da nije odgovoran za smrt svog brata".
(Telegraf.rs, Izvor: dailymail.co.uk)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Romer

    100 god robije teske

  • A L E K S A N D A R...

    bolje kad nemamo vesti iz sveta..tuga

  • Mlada mama

    Sa tri godine deca znaju šta rade!! A tu "majku" bi odma doživotno u zatvor strpala!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima