TRAGEDIJA: Dečak (3) udavio jednog brata i teško povredio drugog dok je majka spavala pijana

Majka, čije ime nije otkriveno iz zakonskih razloga, tereti se za zapostavljanje dece jer je njeno alkoholisano stanje izazvalo tragediju

  • 9

Dečak (3) iz Liverpula udavio je svog novorođenog brata, a drugi brat je zadobio trajno oštećenje mozga nakon što je mališan pokušao da ih okupa. Dok se sve to dešavalo, njihova majka je spavala, onesvešćena, nakon što je previše popila.

Dečak je rekao da je želeo da okupa svoju braću, blizance, kako bi bili lepi i čisti. Ne znajući šta radi, jednog brata je udavio, a drugog ozbiljno povredio. Majka, čije ime nije otkriveno iz zakonskih razloga, tereti se za zapostavljanje dece jer je njeno alkoholisano stanje izazvalo tragediju.

Kada se probudila, unezverena žena zatekla je svoje novorođene blizance gole, kako plutaju u kadi, a bebe nisu davale znake života. Pozvala je Hitnu pomoć, a dečaci su stavljeni na aparate za održavanje života. Nekoliko dana kasnije, jedan blizanac je preminuo na rukama svog oca, a drugi je, kažu lekari, pretrpeo teško oštećenje mozga i verovatno će mu bii potrebna medicinska nega do kraja života.

Majka je osuđena na godinu dana zatvora. Njen advokat je naglasio da "ona smatra da je u potpunosti odogovrna za tragediju koja se dogodila, ali i da mališan nije znao šta radi i da nije odgovoran za smrt svog brata".

(Telegraf.rs, Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka

    7. decembar 2013 | 21:13

    Taman me prodje ona vest o silovanju trudnice, sad ova tuga. Jao bre, kud se nije ona krmaca alkoholicarska udavila u toj brlji sto je pila. Krava neodgovorna, ja bre sebi ne mogu da oprostim sto mi je dete palo sa kreveta dok sam spavala (iako se samo uplasilo, a ne povredilo) a ne ovo. Straaaasno

  • Lidya

    7. decembar 2013 | 22:20

    Trebas biti kreten da pored troje dece komzumiras alkohol...a ovoj zeni veca kazna netreba od gubitka jednog deteta a unisten zivot drugom.... Strasno...

  • Student

    7. decembar 2013 | 21:27

    Cutim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA